Tää haluu aina keksiä niitä projekteja... Tuo painonpudotus on kyllä projekti numero yksi, mutta se tuppaan välillä unohtumaan, kun on sen verran pitkästä projektista kyse. Jottei aika kävisi pitkäksi, niin pitää keksiä muutakin :D

Tuli sitten ostettua tällainen kirja, kun kerran kuuden viikon päästä karataan taas sinne Thailandiaan. Meidän suosikkitarjoilijalle annettiin tehtäväksi opetella "pappilan papupata pannulla porisee"-lause ja ajateltiin, että olisi hiukan epäreilua, jos me ei opeteltaisi mitään.

Kirjakaupasta käytiin sitten metsästämässä Ukko-Kullan kanssa tällainen ja niin, tästä pitäis sitten alkaa vähän opettelemaan hieman sanoja. Hih. Meistä on vaan niin mukavaa matkoilla päästä paremmin sikäläiseen kulttuuriin ja ihmisiin tutustumaan. Helpommaksi sen tekee, kun yrittää opetella hieman paikallista kieltä. Näin me ollaan tehty Kuubassa ja Brasiliassakin...muutama sana siis espanjaa ja portugaliakin hallussa. Mutta thai-kieli... apuaaaaaa. Se on sellasta laulamista, kun samalla sanalla saattaa olla jopa kuusikin tarkoitusta. Huh. Katsotaan, miten meidän käy!