Johan on ihmeellistä!! Että tänne Vihtiin eksyy tonttuja, vaikka ei ole edes joulukuu! Hih, maailman isoin yllätys! Nimerkillä "hienon uuden vaaleanpunaisen hellehatun ja pinkki-valkoisen laukun omistaja". Miten ne tontut tiesi hellehattuja tuoda! Voi kiitos!!!!!! Ukko-Kulta oli myös erittäin onnellinen hienosta uudesta pipostaa, vaikka ei ollutkaan hellemuotia ja meidän KISSAT... ne vasta onnellisia olikin ihanista, maistuvista makupaloista. Jopa Elvari söi niitä 4 kpl, vaikka ei ihan hirmuisesti ole muuten syönyt. Mielettömän iso kiitos Virkkalan tontuille, olipa kyyneleen veroinen yllätys tämä. Miten ihmeessä keksittekään, mikä on meidän postilaatikko? Vai olisiko vaaleanpunainen väri paljastanut sen?

Mä en ole saanut nyt pakattua... enkä oikein tehtyä mitään muutakaan. Tai olenhan minä tehnyt...koruja eilen ja koruja tänään. Mihinköhän ihmeeseen minä nuo korut oikein laitan? Hiukkasen pelottaa joulumyyjäisten ja -markkinoitten jälkeen tuo myynnillinen hiljaisuus. Minähän kerkiän tehdä ennen kevään markkinoita ainakin 17ziljoonaa korua. Voisiko joku estää mua tilaamasta lisää fimomassaa ja pitämään mut erossa korujen teosta? Täh? Ai ei voi, joo, ei todellakaan voi. Suunnittelin, että tammikuussa avaan nettikaupan. Katsotaan nyt.

Kaikenmaailman ohjeita pitäisi kirjoitella kissavahdille. Reittisuunnitelmaa kaikille vanhemmille, jotta tietää missä liikutaan. Mutta en vain saa aikaiseksi. Ehkä eniten siinä ottaa koville se, että jonkinnäköinen suunnitelma pitäisi varmasti myös olla, jos Elvari--kissa sattuu poistumaan sillä aikaa kun ollaan lomalla. Miten ihmeessä sellaista voi alkaa kirjoittamaan? Kaipa se pitäisi, mutta kun en pystyisi. Hirveää.

Miten kaksi niin erilaista asiaa sattuu taas yhteen? Ihanuutta matkan takia ja huolta kissan takia. Pöh, en tykkää yhtään.

Sain tänään sentään korujen teon lisäksi tyhjennettyä mun auton! Vautsi, mullahan on ihan tilava, tavallinen auto. Se vain on kesästä asti ollut täynnä tori- ja markkinatavaraa, telinettä, pöytää, tuolia, koruja ym.ym., että hyvä kun sinne on itsekään mahtunut. Auto menee lainaksi matkan ajaksi kummitytön äitille, niin olihan se kivempi tyhjentää. Tai niin joo, olishan Taina voinut niitä koruja käydä sillä aikaa myymässä... Hih. No ei :)

Kaipa tämä on tää mun luonne, että kaikki jätetään viime tinkaan. Kylläkin hyvin mietitty päässä, mitä tehdään ja miten, mutta mitään ei ole saatu aikaseksi. Onneksi en lähtenyt vielä sinne Tampereen markkinoille!! Missäköhän vaiheessa mä olisin ton autonkin tyhjentänyt. Vielä on kolme yötä reissuun, onhan tässä hyvin aikaa.