On aika suorittaa hiusten leikkuu tänään. Minusta on meinaan tullut varsinainen pitkätukka (joo-siis todella, ihan hulmuaa---NOT). Olen päättänyt tehdä seuraavanlaisen suunnitelman tässä hiusten kasvatuksessa: leikkaan hiuksiani sen verran kauan lyhkäiseksi, kunnes ne näyttävät normaalin tuuheilta ja voimakkailta (jaksaakseen tulevaisuuden lakkakerrokset ja tupeeraukset taas tortun rakentamisessa).

Miten kuvailisinkaan nykyistä lookiani. Olen edelleen kuin pieni linnunpoikanen. Minähän leikkasin sytostaattien tiputtamat hiukset kokonaan pois marraskuu 13.päivä, ns. millin siili. Sen jälkeenkin hiukset vain irtosivat ja tuloksena aikas harvahko kuontalo. Nyt sinne tänne on ilmestynyt ”antenneja”, eli hieman-nopeammin-kasvavia-yksittäisiä-hiuksia, mutta tämän lisäksi olen ihan tyytyväinen nykyiseen hiusten kasvuun ja määrän lisääntymiseen. Nyt voidaan siis puhua jo tällä erää ainakin sentin siilistä ja antennien kohdalla kolmen sentin kasvusta. Hassu mikä hassu.

Kokeilin muuten toissa päivänä pitkästä aikaa tuota peruukkia.. Ihan ok näköinen, mutta en vain osaa sitä pitää. Olen tottunut hiuksettomuuteeni ja pipot on ihania! Sori vaan kaverit, tulen ilostuttamaan teitä siililläni vielä pitkään. Eilen hassuttelin autossa, kun oltiin Ukko-Kullan kanssa liikenteessä, ottamalla pipon pois päästä ja säikyttelin muita autoilijoita. Noh, totuushan oli se, että ei minua kukaan siellä liikenteen kiireessä huomannut, mutta meillä oli suht hauskaa Ukko-Kullan kanssa. Otin pipon pois ja sanoin pööööö. Ok, hullujen hommaa ja hullujen huvit, mutta mikäs täs on ollessa. Pienestä ne ilot on välillä saatava.

Meillä on muuten sellainen täys-kymppi-vuosi tänä vuonna. Meillä tulee Ukko-Kullan kanssa maaliskuussa 10 vuotta yhdessäoloa täyteen ja tuo vanha ukkeli-kulta täytää vielä 40 vuottakin tänä vuonna. Tätä kymppien ilotulitusta pitäisi sitten suunnitelmien mukaan juhlistaa matkalla jonnekin kauas marras-joulukuussa. Matkakohteita on mukava katsella, mutta pitäisi varmaankin pian aloittaa myös matkakassan kartuttaminen. Olisi niin ihana nautiskella kylmästä juomasta lämpöisen auringon alla, kävellä merenrantaa, väistellä rapuja ja kaikenmaailman ötököitä ja höpötellä vieraita kieliä..vaikkapa sitä espanjaa. Para mi una vacaciones, por favor!

Nautitaan kuitenkin sillä aikaa näistä ihanista talvimaisemista