Voihan höhheli sentään, mitä mulle tänään töissä oikein tapahtu.

Kiireisemmän lounasajan minä olin taas ravintolan kassalla hommissa. Se on oikeasti aikas vikkelää hommaa.. minulle ainakin, kun en ole aikoihin kassalla ollutkaan kuin pieniä tuurauksia tekemässä. Muutamassa tunnissa yhden kassan läpi virtaa meillä se reilu 700 ruokailijaa... maksavat millä lie korteilla ja saavat alennuksia toisilla korteilla. Siinä jos menee "rytmit" sekaisin, niin sitten on ihan sekaisin ja useita kymmeniä vihaisia naamoja tuijottamassa ruokatarjottimet käsissään. Kyllä siinä kuulkaa alkaa helposti naamaa kuumottaa, vaikka muuten ei helposti punastukaan.

Tämän päivän kömmähdys ei kuitenkaan aiheuttanut ihan sekoilua.. Mukaan juttuun tulee taas "se aika kuukaudesta" eli hilloviikot, naistenpäivät. Juuri ennen lounasta piti yrittää käydä vielä siellä huoneessa, missä prinsessatkin yksin käyvät, mutta kävikin niin, että en sitten kerinnyt.. eikun kassan taakse seisomaan. Harmitti vähän, kun piti keritä käydä vaihtamassa tampax, mutta se sitten jäi.

Asiakkaita tuli hyvällä virralla ja kahta puolta, joten siinä oikeasti saa pitää mielen vain siinä hommassa. Molemmilla puolilla on omat kirjoitusalustat, joissa ihmiset kuittaavat esim. pankkislippinsä. Toisesta oli kynä hävinnyt.. Naureskelin asiakkaalle, että varmasti on minun taskussa, kun sieltä ne ravintolan kaikki kynät löytyvät aina työvuoron päätyttyä. Käsi taskuun *"kynästä kiinni" ja ojensin sitä asiakasta kohti. Siinä vaiheessa tajusin, että kädessäni oli se penteleen tampax... eikä mikään kynä. Naama kirkkaan punaiseksi nanosekunnin miljoonas-osassa ja "kynä" takaisin taskuun. Ou nou! Ei voi olla mahdollista.  En tiedä kuinka moni sitä kerkesi tajuta, mutta voi ei!!! Uskokaa tai älkäät, niin Sanna Leinonen oli ainakin tunnin kirkaanpunainen ja uskokaa tai älkää, siirsin sen tampaxin välittömästi pois taskustani, etten sitä enään kellekään muulle enään tarjoa.

Mitä tästä opimme?

Älä vaan pidä tampaxeja taskussa. Varsinkaan kassatyöskentelyssä.. Onneksi huomisen jälkeen alkaa vapaat, on selkeästi tauon paikka!