..huh. Stressinpoikanen täällä. Nyt en sanallakaan puhu keitoista taikka sopista, se asia on nyt hetken huilimassa. Mä en jaksa paasata nyt siitä, enkä tsempata itseäni tän blogin kautta. Maistuvat sitten kun maistuvat ja sillä siisti. Nyt hiljaa siitä asiasta.

Jotta saisin ajatuksiani ja tätä touhotusta hieman järjestykseen, niin tein tänään listan "tekemättömistä" hommista, jotka on hoidettava ennen lomalle lähtöä. Listasta tulikin pikkaisen pitkä ja mietinkin jo, että tarvitseeko ihan kaikkea tehdä? Noh, lista mikä lista... epämääräisessä järjestyksessä, mieleentulojärjestyksessä.

1) Tee matkavakutukseen vahinkoilmoitus viime reissun salmonellasta ( eihän se ole odottanut kuin muutaman kuukauden..)

2) Toiminimihakemus Elvari koruille (siis TOIMINIMI!!!! Jeeeeee)

3) Tee kilpailutyö, kuvaa se ja meilaa Ranskaan (hih)

4) Varaa kirpputori ja käy tyhjentämässä auto sinne. JA laita halvat hinnat, jotta mitään ei tarvitse kantaa takaisin!

5) Tee kaikki odottavat tilaustyökorut

6) Salainen projekti- neuvottelu/palaveri huomenna perjantaina :D :D :D

7) Korujen esillelaiton suunnittelu tuleville toreille. Sillä toreja ja markkinoita on taas varauksessa heti matkan jälkeen!!!

8) Järjestele kaikki korut ja härpäkkeet....käääk, projekti vielä kesken. (niitä on vaan niin paljon)

9) Korusalkku opettajien huoneeseen. Luvattu kahteen kouluun jo. Toteutus ja toimitus asap.

10) SIIVOUS...onks tää jotain syömistä? (YÖK)

11) Käy Ikeassa hakemassa niitä mustia kehyksiä koruille. Poraa pikkuporalla reijät pleksin läpi korviksille. Tuunaa ja väsää...

12) Myyntipöydät. Ostanko, mistä? Teenkö itse? Argh. Vanhat muoviset ovat hieman rikki ja epäkäytännölliset. Jos ostan, niin millä rahalla?

13) Valokuvaa kaikki korut uusiksi, kun kuvien laatu on niin pepusta. Keksi kiva tausta ja odota päivänvaloa. Älä touhota aina kuvia illalla, kun on pimeää...

14) Avaa toiminimen hankinnan jälkeen nettikauppa koruille. Tätä varten tarttee hienommat ja laadukkaammat kuvatkin!

15) Mieti ja hommaa lisää jälleenmyyntipaikkoja. Mietin markkinointia. Tee suunnitelmia.

16) Tee tapahtumakalenteri/toimintasuunnitelma kesälle 2011 (korujen myynnin osalle)

17) Askarteluhuone. Hommaa tukeva pöytä, hyllyjä, laatikoita. Kunnon valot ja hyvä cd-soitin.

18) Ukko-Kullan firman autoon mainostarrat. Etsi sopiva firma, tee mainos ja tilaa.

Tässä sitä listaa sitten. Joo, mä tiedän. Kaikkea ei tartte ehkä ennen matkaa tehdä, mutta kun.... osa asioista on seissyt jo niin kauan paikallaan.

Kyllä mä oikeasti eilen tuossa imuroidessani mietin, että onko tämä niin järkevää? Mikä? Siis tämä koru touhotus. Mistä kaikki alkoikaan...pienen pienestä fimotaikinapalasesta ja niin pois päin. Nyt minulla on jo 6 kpl 50litrasia muovilaatikoita, täynnä taikinoita, muotteja, välineitä, vehkeitä, korupojia, lasihelmiä, naruja, hihnoja, valmiita koruja...Apua. Jos mun unelma olis saada tämä toimimaan, niin miksi en toisaalta tekisi sitä täysillä. Sanoin noin eilen Ukko-Kullallekin ja se rupesi vienosti hymyilemään. "Ai sinäkö tekisit jotain täysillä? Hih. Haluaisin joskus nähdä asian, mitä ET tee täysillä!!" Tällanen mä sitten oon. Eilen iski epäusko koko hommaan ja pidin itseäni hulluna. Mutta sitten taas tänään ajateltuna, miksi en tekisi täysillä sitä, mistä tykkään? Eikö ihminen nauti siitä, mitä rakastaa tehdä. Vain olemalla hieman hullu ja menemällä ehkä tiiliseinänkin läpi, hommat voivat ehkä onnistuakin? Vai voiko? Ainakaan minua ei voi syyttää siitä, etten ole yrittänyt. Hitsiläinen sentään. Mulla on unelma ja mä teen sen eteen kaikkeni. Nih ja sillä siisti. Se joko onnistuu tai sitten ei. Eiks nii?

Huh. Mä alan nyt purkamaan tuota mun listaa. Kaikki vakuutuspaperit on nyt ainakin skannattu ja hakemuksen voi tehdä netissä, se seuraavaksi. Siivousta aloittelin eilen ja ...jatkan sitä ehkä sitten huomenna. Jos tänään yrittäisin vaikka tehdä tuota kilpailutyötä Ranskaan tai jotain ( kilpailutyö tarkoittaa siis korun tekoa :D ). Se pitää kuitenkin saada eteenpäin ennen lomaa. Huh. Hiki jo nyt.