Onpas jännä tilanne. Pitäisi pomppi ilosta ja riemusta, kun vuorotteluvapaa alkaa viikon päästä. Kaikkea kivaa on suunniteltu ja tapani mukaan ihan liikaa, että ehkä realistisesti pystyn noin puolet toteuttamaan.. Mutta..

Niin, se penteleen ensi viikon kontrolli. Se on nyt niin pepusta ja vaikka kuinka sitä yrittää olla ajattelematta, niin salaa se hiipii tonne ajatuksiin joka toinen minuutti. Ärsyttää! Kunnon pessimistisesti ajattelin ihan itsekseni hiljaa, että voihan peppu jos sieltä jotain löytyy, niin olen vuorotteluvapaalla... joten ei ole työpaikkaa mistä olla sairauslomalla.. Pessimisti en oikeasti ole, mutta pelko-pentele leikkii mun kanssa.

Höh.

Onneksi on sentään 3 päivää enään töitä ja sitten koittaa vapaus vuodeksi. Siinä onkin ainoat tuuletuskohteet tänään. Jippii! Minä se saan muuten nyt loppuviikon sitten perehdyttää seuraajaa tuohon töihin. Justiinsa joo, parin viikon vahvalla kokemuksella, kun en ollut ikuna noita töitä ennen tehnyt. Maailman paras perehdytys ihan varmasti. Onneksi on tulossa nuori fiksu likka siihen, joten eiköhän tuo pärjää. Pärjäsinhän minäkin, vanha mummeli :)

Tämä on taas niitä päiviä, että mitään järkevää ei tänne synny. Ajatukset harhailee ihan liikaa. Kontrolliin on vielä viikko aikaakin. Tyhmyyttä ja toisaalta hyvä, että on se kontrolli, sillä viime kerrasta on ihan liikaa aikaa. Nyt vaan kaivetaan jostain se positive thinking, eiks niin? Vaikka se ei paranna, niin se tekee matkasta ehkä helpomman. Näin mä ainakin ajattelen.

*Lisäys*

Ystäväni yrityksen Ompelurasian loppuunmyynti jatkuu vielä tällä viikolla.                                                                                                                                                                                            Ti 31.8 - to 2.9. klo 12-18.
Kankaat € 5,00/metri, neulelangat € 1-1,50 kerä, kaikki napit 10snt kpl
ym ym. Käy tsekkaamassa tai edullisilla ostoksilla paikan päällä!! http://www.ompelurasia.fi/