Aina töissä mun piti lauleskella loman lähestyessä biisiä :" Loma, loma, loma, loooooommmmaaaaaa. Loma, loma, loma, looooomaaaaaaaa!!" Nyt kun en ole ollut töissä sairausloman takia, niin lauleskelen sitä teille ja lujaa ääneen!

Huomenna starttaa auto ja sitten se on menox. Menoa kohti maailman ihanimpaa paikkaa. Paikkaa missä kaikki huolet ja murheet unohtuu, kuikka laulaa järvellä, istun varmasti ongella ja Ukko-Kulta polttaa sikaria nuotiolla. Nautitaan hiekkarannasta, vedestä, saunasta, teltassa nukkumisesta. Nautitaan hiljaisuudesta, nuotioruuasta (varsinkin notskipotuista valkosipulivoilla) ja hyvästä olosta. Kaikki huolet ja murheet jätetään tänne nurkkaan ja mukaan napataan ripaus rakkautta, rentoutumista, punaviiniä, sikareita ja niin, sitä kaikkea ja paljon!! Aaaaahhhhhh, super-mega-jätti-sairaan-ihanaaaaaa!

Terve tuossa otsikossa tarkoittaa sitä, että sairauslomani loppuu huomenna. Olin tänään päätohtorilla taasen visiitillä ja edistystä oli tapahtunut valtavasti. Itsekin sitä mietin, että kyllä olen ollut ekaa kertaa päätohtorilla käydessäni aikas huonossa kunnossa. Itkeä tihrutin kaksi ensimmäistä vastaanottoa ja nyt ollaan selvitty jo kaksi vastaanottoa kuivin nenäliinoin. Pääsee oikeasti työstämään asioita paremmin, kun ei ole niin herkkä. Käynnit ei kuitenkaan lopu vielä tähän, sillä työstämissä tässä on edelleen. Syyskuussa sitten seuraavan kerran istunnolle. Päivääkään en edelleenkään kadu, että lähdin sinne höpöttämään asioita halki, sillä se tuli niin tarpeeseen. Monta asiaa mielessä ja painamassa hartioita.

Sairausloma siis loppui ja kesäloma alkoi. Siis ihan täysin virallinen K-E-S-Ä-L-O-M-A! Yks biisi on hyvä:"Loma, loma, loma, loooooommmmaaaaaa. Loma, loma, loma, looooomaaaaaaaa!!" Voi ihanaa! Mulla ei ole mitään muuta järkevää sanottavaa... Vain mielessä LOMA, sorry!

Tärkeä asia: MUISTAKAA SYTOMYSSYKAMPANJA, kampanja käynnissä vielä vajaat kaksi viikkoa. Elokuussa luovutetaan viimeiset myssyt sairaaloihin.

Vielä viimeiset pakkaukset ja sitten menox. Tällaisella menopelillä meidän kelpaakin lähteä reissuun, vaikkakaan siinä ei ole sitä ilmastointia.. Hieno keulakoriste meillä kuitenkin on, se vain pitää ihme ääntä kovassa vauhdissa

Olkaa kiltisti ja nähdään pian!!! Jos eksytään teidän kylille, niin tulkaahan repäisemään hihasta.