Tuloksia monellakin tapaa. Muistin vihdoinkin soitella syöpäpolille ja kysellä verikokeitten ja keuhkokuvien perään.. Siis MUISTIN!! Huh, enpä olisi vähän aikaa sitten tajunnut, että en MUISTA soittaa tuloksia. Nyttemmin näytän ottavan nuo syöpäkontrollit ja niiden tutkimustulokset ihan pikkaisen rennommin. Kyllähän ne soittelee, jos on jotain pielessä?!

CA 125 oli pysynyt suht samassa eli 16, AFP 4, muut veriarvot kohillaan ja keuhkokuvat puhtaat. Terve, kunnes toisin todistetaan vai miten sen sanois. Seuraava kontrolli sitten elokuulle ja saapi soitella osastolle, jos jotain kummallista ilmenee ennen sitä. Tällä mennään.

Toiset tulokset tulee sitten tuolta sopparintamalta. Minähän aloin viikko sitten syömään soppien lisäksi 400kcal ja se pitää sisällään päivässä salaatin sekä kotimaisia marjoja hirmuinen kasa. Olo on ihan mahtava. Ruisleivänhimo on kadonnut täysin ja olen tyytyväinen, kun saa jotain pureskeltavaa suuhunsa. Joudun tottapuhuen syömään ihan valtavasi...ei millään kaikkea kerkeisi päivän aikana. Tuloksena tällä systeemillä -1,6kg viikossa ja kahden viikon tulokseksi tulee näin ollen -7,3kg. Ei paha, ei paha. Nyt on saatu sitten lomakilot pois ja muutkin pienellä hunningolla ollessa. 

Huomenna suuntana Tampere ja Maalaismarkkinat keskustorilla. Korupäällikkö köröttelee tänne meille aamukuudeksi, änkeemme itsemme tavaroineen pieneen Yarikseeni ja köröttelemme kohti Nääs-kaupunkia. Tulkaahan ostoksille taikka moikkaamaan! Paikanpäällä ollaan perjantai ja lauantai. 

Muistakaahan osallistua arvontaan TÄÄLTÄ . Arvonta suoritetaan 8.4.2011.