Sitten kun saa nukuttua ihanan sikeästi, niin unet on ihan hulluja. Eilisessä unessa seikkaili esimerkiksi Lady Gaga ja paljon tuttuja kouluajoilta.. voi apua, siis oikeasti Lady Gaga?!?!?!?!?!?!?! Ei ihan sovi nyt mun tyyliin, mutta tanssia keikutin kyllä ihan hirmuisesti musiikin tahdissa. A-p-u-v-a! Keikan jälkeen mun piti lähtee heittämään tuttuja kotia, mutta totesin, ettei mun autoon mahdu yhtätoista ihmistä. Yritin soitella ympäriinsä ja vuokrata isomman auton. Hinnaksi antoivat vuokraamiselle 8500€.. pisin heitettävä asui Joensuussa. Mistäköhän näitä unia välillä oikein keksii? En kyllä tiedä, pääsikö kukaan oikeasti kotiin, kun mun mielestä se vuokra-auto oli niin kallis.

Unitankkaus on nyt tehty ja tänään pääsin hereille jo normaali-ihmisten aikaan. En sentään työtätekevän aikaan, mutta vuorotteluvapaalla olevan aikaan, eli yhdeksän aikoihin. Siivoillut olen taikka kutsukoot sitä vaikka tehokkaaksi tavaroitten siirtelyksi, sillä mitään eroa entiseen ei nähdäkseni ole. Imurointikin jäi loppuviikolle. Huomenna ei siivoilla vaan laitetaan niskat jumiin tekemällä koruja. Jeeeee! Sen verran napsahti taas tilaustöitä viikonloppuna, että ne on tehtävä ja sitten parit uudet hienoudet sunnuntain Lohjan markkinoille. Korupäivääää! Ja tällä kertaa yritän oikeasti muistaa sen taukojumpan, jotta saan seuraavanakin yönä nukuttua.

Jännä hommeli muuten kävi tuolla Tiksin markkinoilla. Sinnehän joutuu oikeasti laittamaan lämmintä päälle, jos siellä meinaa olla koko päivän seisomassa. Talvitakkia kaivoin jo päälle ja hanskoja käsiin. Otin sitten mukaani mielestäni kätevät "hansikkaat" torimummolle. Sormettomat tippahihat. Täytyy kyllä vain myöntää, että niitä kun laittelin torilla käteeni, niin mahassa hieman kiersi.. Hyväthän ne on, mutta olivat hiukan eri käytössä viime vuonna. Eipä varmaan ihme, että mahasta vähän kourasi ja tuli pala kurkkuun?

Ai niin. Alan tännekin nyt laittamaan painonpudotuksen viikottaisia tuloksia. Aloittaen tästä viikosta (sillä se oli eka miinusmerkkinen viikko, hih) Tämän viikon tulos: PPP-projekti -0,8kg      YHT. -0,8kg