Jep. Touhottamisen tuloksena alkaa ehkä nyt hiukka kiukkua pukkaamaan. Mmmmrrr. Eilen alkoi "alamäki" ja tämä päivä on kruunannut kaiken. Ei oo oikeasti nyt mun päivä.

Eilen halusin touhottaa tuosta fimotaikinasta korvakoruja, kun monet niitä kysyivät Riksu Rockissa. Sehän olisi ihan hyvä ideakin niille, jotka eivät pidä kaulakoruja. Tämä ilmasto ei vain nyt suosi korujen tekemistä, on meinaan hiukkasen liian lämmintä. Taikina on ihan liian pehmeää ja värit sekoittuvat vain helpommin keskenään, joten hienojen kuvioiden teko on vain unelmaa näin kuumalla. Tuloksena sitten pieni apinanraivokohtaus, tyhmän värinen taikina roskikseen ja olla möllötin loppuillan. Höh ja pentele. Ei sitten tehdä koruja, niin! (ja kokeilin kovettaa taikinaa pakkasessakin.. auttoi ehkä 5 sekuntia!)

Aamusella piti tehdä yhdet tilauskorvakorut loppuun eli porata reikä ja laittaa koukku paikalleen. Poraus meni onneksi ihan ok, mutta koukkua laittaessa toinen korviksista hajosi. Jeeeeee! Ja tänään piti saada ne postiin. Äkkiä taikinat esille ja megapehmeestä taikinasta tein uudet korvikset, lakkaus ja kuivumaan.. Toivottavasti saan ne vielä tämän päivän postiin vietyä.. Saas nähdä. Noh, viimeistään sitten maanantaina!!

Naatiskelin tuossa aamulla sitten tapani mukaan kahvia ja vedin nautinnollisesti sitten hieman sitä myös henkeen.. suu oli täynnä kahvia, pakkohan se oli nielaista ja henkeen meni vähän vielä enemmänkin. Lopputuloksen kahvia pursui sitten nenästä ja suusta, olin yltä päältä kahvissa ja lattia myös. Jeee. Eipä muuten ollut kauhian kiva kokemus.. Mitäs hötkyilin sen hörppimisen kanssa.

Ok..taikina löysää, korvis hajosi ja kahvia tuli nenästä. Ei siinäkään vielä kaikki. Rasvailin tuossa myöskin meidän valurautapannua, kun viime kerrasta oli tovi. Pannu kuumaksi ja siihen silavaa kuumenemaan. Sen jälkeen isoimmat rasvat pyyhitään paperilla pois ja minä myös paperilla hieron sitä silavaa reunoille. Enköhän polta sormeni siinä rasvassa.. jippii.

Nyt en oikein osaa arvioida, että pitäisikö mun enään tehdä mitään tänään. Kaikkea on jo sattunut ja varsinkin itseäni on sattunut jo useaan kertaan tänään. Vaaralliselta ajatukselta tuntuu se, että kävin ostamassa kampaanjareissulla kolvin... jota haluaisin kyllä kokeilla. Se olisi meinaan korvisten teossa hieman avuksi. Lisäksi pitäisi porailla pieniä reikiä noihin "ei-niin-valmiisiin" korviksiin, jotta saisin ne huomiseksi myyntiin torille. Pieni pora ja sähkökolvi... nähtäväksi jää, mitä minulle vielä kerkiää tapahtua. Noh, eipäs saa manata niin kauhiasti!