...jos siivoaa koko talon ihan hirmuisen nopeasti ja tehokkaasti, niin saahan heti sen jälkeen alkaa tekemään koruja?

... jos on tavarat pakkaamatta vielä viikonlopun markkinoille Kotkaan, niin saahan siivouksen jälkeen tehdä parit korut ja sen jälkeen vasta pakata auton, kun lähtökin on vasta klo 5 aamulla?

... jos on aloittanut soppakuurin tänään Ukko-Kullan kanssa, niin saahan touhottaa ihan satalasissa, ettei vain muista että on soppakuurilla ja on hirmuinen nälkä?

...jos sai eilen tyhmän kirjeen työkkäristä, joka kertoi ettei saa perustaa toiminimeä vuorotteluvapaan aikana, niin saako hakata päätä seinään edes pari tuntia?  :(

...jos muuten istuu tässä koneella tällä hetkellä, niin miten tässä muka ihan sika-mega-nopeaan siivoaa?! Nainen on ihmeellinen vekotus. Kaikki asiat kyllä onnistuu samaan aikaan: siivous, pään iskeminen seinään, korujenteko sekä auton pakkaaminen. Hih.

...Vaikkakin tyhmä kirje eiliseltä sekoitti taas Sannan pään ja suunnitelmat, niin ei mua liiemmin ota otsalohkoon. Tänään meinaan saapuu tilaamani vaaleanpunainen vedenkeitin ( ja vahingossa tilaamani samaan sarjaan kuuluva vaaleanpunainen kahvinkeitin, vaikka vanha on vielä ehjä..) ja meinaan oikeasti siivota maailman nopeiten, sillä mulla on niin paljon koruideoita, enkä oo saanu tehdä koruja kolmeen viikkoon. Ziiiiiuuuuuuh ja viiiiiiuuuuuh, Moi!

Tulkaa moikkaan Kotkaan, Ruonalan palloiluhalliin Sieltä löydät mut, Elvari Korut sekä kirjapäällikön nyt viikonloppuna :D