Nyt on polkaistu käyntiin THE Viimeinen kolmen viikon hoitosykli tällä erää. Viimeinen!! JIPPPPPPPPIIIIIIIII! Tällä viikolla maratooni viidellä sytohoidolla ja sitten iisimmät 2 viikkoa edessä. Huh! Ja kolmen viikon päästä tiedossa lääkärintarkastus. Hieman jännää!

Ollaan saatu nauttia vieraista eilen koko päivän Ukko-Kullan kanssa. Ja arvatenkin kinkkua on kulunut hieman normaalia enemmän, kun on ollut avustajia. Edelleenkin se siitä pikkuhiljaa vähenee. Tänään ollaan oltukin sitten hieman maailmalla. Ensin taksilla sytohoitoihin ja sitten Ukko-Kulta tuli minua hakemaan ja suunnattiin Vantaalle moikkamaan Kittilästä saapunutta arvovaltaista ihanaa ystävää. Käytiin syömässä niin, että navat natisee ja höpöteltiin niitä näitä. Arvatkaa kuka sai maailman kauneimman vaaleanpunaisen enkelin? En edes tiennyt, että vaaleanpunaisia enkeleitä on olemassa. Noh, meillä asuu nyt yksi. Kiitos.

Ruokailun jälkeen päätimme Ukko-Kullan kanssa sitten piipahtaa vielä tukussa, kun se oli lähettyvillä ja arvatenkin, siellä oli kaikki joulun makeiset puoleen hintaan. Tämähän me tiedettiin jo monen vuoden kokemuksella ja lyötiinkin kättä päälle eilen, että yhtään karkkia emme osta. Joo-joo, ihan sama.. Eipä tuo meidän kättä päälle-lyöminen ole oikein tehokasta. Nyt on kuulkaa marmeladia, tryffeliä, twist-suklaapusseja, suklaarasioita ja niin edelleen. Just. Unohtamatta englanninlakuja ja Ukko-Kullan herkkuja tervapiruja. Ostettiinkohan me taas mitään muuta sieltä? Noh, paree nauttii nyt suklaasta, sillä olen päättänyt helmikuussa aloittaa kesken jääneen Sannan-kevennys-kuurin uudelleen. Sainhan jo yli 20kg pois ennen sairastumista. Helmikuusta lähtien suklaa ja sokeri yleensäkin ei kuulu enää ruokavaliooni.

Olen niiiiiiiin onnellinen viime päivinä tapaamistani ihmisistä, ystävistä, mutta nyt olen väsynyt. On se ollut hyvä keino aikaisemmin, ettei ole sopinut sytoviikoille mitään ihmeellistä. Kyllä ne hoidot virtaa vie, vaikka kuinka yrittäisi olla pirteä.

Lääkkeetkin on muuten auttanu tulehdukseen. Selvii jo yhdellä käymisellä yöstä, jee! Huomenna lupaan kirjoitella aikasemmin ja voisin päivitellä taas noita labra-arvoja teillekinpäin.

Kohti sooooohvaaaaaaa