Jeeeeee! Ensi alkuun iso tuuletus. Mulla alkaa housut tippumaan! Jeeeee!

Alkaa kuulkaa sopat toimimaan jo niinkuin tuon vyötärön ympärilläkin. Kyllähän joka viikko mittoja otetaan ja huomataan senttien häviävän, mutta parhautta on se, kun alkaa vaatteet tuntumaan isoilta. Pitkän aikaa ne ovatkin jo hurjasti puristelleet ja tuntuneet epämukavalta... tänään sain kauppareissulla vähän väliä nostaa housuja. Oliskohan henkseleitten paikka, jotta ei käy vahinko?

Viime viikon mieliteoista päästiin yli, kun kerran sekin aika kuukaudestakin loppui. Täytyypä varautua ensi kuussa tuollaisiin olotiloihin. Ai niin, mutta mehän ollaan ensi kuussa tuohon aikaan maailmalla :) :) :) Siellä lämpöisessä...jossa puhutaan olevan valtavia tulvia tällä hetkellä. Toivotaan, että ne kuivaapi tässä kuukauden sisällä. Housut tippuu, housut tippuu. Ihanaaaaa!

Elvari ja emäntä jakselee tällä erää hyvin. Soittelin tänään eläinlääkärille ja sain ihan lohduttavia kommentteja. Näyttää nyt siltä, että munuaisarvot olisivat todellakin nousseet suussa olleen tulehduksen takia ja kaikki taitaa kääntyä ihan hyvin päin. Elvari nukkuu paljon, niinkuin kaksi muutakin kissaamme, minä se käyn varmaan tunnin välein Elvarin herättämässä rapsuttelemalla ja katsomalla, mikä on meininki. Mahtaa sitä pänniä, kun ei saa ees nukkuakaan kunnolla. Ruoka on maistunut hyvin ja pirteämmältä tuo hieman näyttää. Nytkin lähti kollikavereitten kanssa ulos hieman näyttämään pepsodent hymyään naapurin nartuille (hammaskivi poistettiin samalla tiistaina, kun oli nukutettuna). Päivä kerrallaan mennään, mutta ainakin haluan uskoa, että Elvari on paremmassa kunnossa. Viikonlopun jälkeen taas ollaan lääkäriin yhteydessä.

Tällä viikolla on huilia markkinahommistakin ja olen saanut rauhassa täällä tehdä uusia koruja. Valmistaudun jo joulun markkinoihin, joissa olen sitten matkan jälkeen. Enhän minä tokikaan voi niitä fimomassoja sinne maailmalle ottaa mukaan!!! Siellähän on aivan liian lämmintä ja tekee varmasti hyvää ottaa siitäkin hieman vapaata.

Arvatkaa muuten sata kertaa, kuka osti huutonetistä ZUMBA-videon? Voi elämä sentään :) Mitä tästä vielä tuleekaan?? (vastaus=isot närhen munat )