Huh.. tänään sain päähäni, väsymyksestä huolimatta, alkaa räjäyttämään tätä taloa, sillä sotku on ollut sanoin kuvaamaton. Jotenkin olen priorisoinut asiat nyt niin, että siivoaminen ei ole ollut se ihan ykkösvaihtoehto. Touhottanut korujen kanssa, nauttinut auringosta jne. Tänään otin härkää sarvista ja kävin kimppuun.

Vaatekaappi sai kyytiä. Jaottelin vaatteet kategorioihin: myyntiin, roskiin ja "joskus vielä mahdun näihin". Vaatteet pahvilaatikkoihin ja yläkertaan, pois tieltä. Astiapesukoneen kokonaisvaltainen putsaus, imurointi, pölyjen pyyhintä ja keräyspahvit sekä lehdet Ukko-Kullan kyytiin. Ukko-Kulta ähersi ulkona raivaussahan kanssa ja siisti kaikki pihan ympärillä olevat hirmuiset nokkosalueet sekä heinät sun muut ei-niin-tärkeät-kasvit sai hurjaa kyytiä. Siistiä tuli siis, sisällä ja ulkona. Siis mun hommathan jatkuu vielä jossain vaiheessa, sillä sain tehtyä murto-osan. Siitä sitä saa, kun ei siivoa pitkään aikaan, sotku on kahta kauheampaa. Loppuviikosta pitäisi mennä mattopyykille, kun viime vuonna jäi sekin tekemättä kun tuo pirulainen iski... Sitten saakin pestä lattiatkin oikein kunnolla! Jeeee! Mikään ei ole ihanampaa kuin mäntysuovan tuoksuiset matot lattialla. Ihkuuu!

Okei, taas mä touhotan. Oikeasti tämän päiväisen ja viikonloppuisen touhotuksen jälkeen olen ihan megaväsynyt.. Pitää vain nyt hiukka potkia itseään liikenteeseen. On asioita, joita pitää vain välillä tehdä...vaikka kuinka niistä olis kiva laistaa. Ja HEI, eihän ole enään kuin 2 viikkoa, niin me karataan lomalle!! Jeeeeee! L-O-M-A, L-o-M-a, L-O-M-A-A-A-A-A. Telttareissu kutsuu ja järvi, nuotio, hiljaisuus, kännykättömyys, netittömyys, rauhallisuus, kiireettömyys, ulkoilma, auringonlaskut ja -nousut...aaaahh!

Huomenna ajattelin herätä aikaisin ja kipaisen taikinakauppaan. Joo, luit oikein taikinakauppaan. Sain Riksu Rockista muutamat tilaustyöt, niin niihin haen taikinoita. Lisäksi ajattelin tehdä hiukan korvakoruja, sillä niitä kyseltiin kauhiasti. Kaulakorujahan mulla taitaa olla noin reilu 600 jäljellä, eiköhän niillä pärjää vähän aikaa :) Hih.

Mulla on muuten ollut mielessä yks asia syöpään liittyen jo pitkään. Yks näkyvä juttu meinaan jäi mulle sytostaateista tai ainakin ajattelen sen tulleen niistä. Sain kolmen syton cocktailissani bleomysiini nimistä sytoa ja sen kerrottiin aiheuttavan jonninmoisia ihomuutoksia (joillekin). Hoitojen aikana, jos minua kutitti jostain kohtaa, niin siihen tuli ikäänkuin "mustelman tapaiset" raidat. Nepä raidat eivät ole minnekään hävinneet, vaan muistona on sitten sytoaikana raapimisesta tämän näköistä jälkeä.. Tämä kuva käsivarrestani, jossa sitä on eniten. Höhhelis. Jos olisin tämän tiennyt niin en olisi raapinut.. ehkä.

Olipas aika touhottamiskirjoitus tämä koko teksti. Eipä löydy punaista lankaa, niinkuin joskus kouluaikana äidinkielen opettaja aina sanoi, kun alettiin kirjoittamaan ainetta.