Niihän tämä menee. Kun on vauhti päällä niin sitten on vauhtii päällä täydellä teholla. On kuulkaa touhotettu täällä niin, että tukka on ihan kikkuralla.

Oltiin jo ennakkoon sovittu, että kun palataan telttareissusta..niin käymme kidnappaamassa kummityttöni meidän tykö. On tehty hyvää ruokaa, seikkailtu kaupoissa, yllätys-yllätys- tehty ihan pikkuisen koruja...hih, kiikaroitu ihan ihkaoikeita peuroja (kerrankin ne tulivat näkyviin kummitytön ollessa täällä, kun aikasemmin hän on saanut kuunnella vain juttuja, miten täällä on peuroja joka ilta pellolla. On syöty karkkeja, jäätelöä (hyvästi 1.8 alkanut painonpudotus...kerkiihän sitä..) Nyt on sitten pakattu autoa, sillä huomenna kaahaamme kukonlaulun aikaan Järvenpäähän pystyttämään korujen myyntikojua. Edessäpäin olisi seuraavat viisi päivää Järvenpään Jannen Jameissa koruja myymässä... vain klo 10-22 joka päivä, paitsi sunnuntaina 10-18. Voin jo valmiiksi kertoa, että on varmasti ensi viikolla kypsää Sannaa (tarkoittaen väsynyttä, hieman nuukahtanutta, väsyä, silmät ummessa, luomet lerppuen, rättipoikki, puolikuollut, naatti...just joo)

Kummityttö on ihan tohkeissaan huomisesta toripäivästä, sillä ei ole kuulemma ikuna ollut missään myymässä mitään. 11-vuotias tomera tyttönen on tarkastanut pohjakassan, kantanut kanssani autoon tavaroita, tehnyt koruja ja ollaan me keksitty yhdessä ihan uusia ideoitakin..hih. Paras juttu ikinä tapahtui eilen kaupassa. Oltiin siis Rompun kanssa kaupassa ja oli tarkoitus lähteä pesemään mattoja. Rompullekin oli meinattu ostaa oma mattoharja, jotta voi osallistua. Mäntysuopan vierestä löytyi joku harja ja Romppu nappasi sen käteensä.. mä olin sitten ihan että ookooo, toi on varmasti sopiva. Romppu sanoi siihen että: " Tämähän on muovia.. sen pitää olla oikea juuriharja, että matot lähtee kunnolla puhtaaksi!!" Vieressä sattui olemaan vanhempi rouva (mummeli-ikäinen), jonka suupielet nousivat kyllä korviin asti, kun kuuli Rompun lausahduksen. Kyllä oli meinaan pikkasen ylpeetä kummitätiäkin vieressä, kun on noin fiksu tuo kummityttö.

Tulkaahan moikkaan Järvenpäähän, jos olette lähistöllä. Siellä mä kökin koko tämän viikon. Tässä kuvia vielä meidän ihkauusista "kummituotteista".Hih, eli made by kummitytteli ja -tätinen:

Kännykkäkorut Ankka ja possuliini

Hiuspanta PinkkiPääkallo:

(ja toden totta tuo on minun pää, jossa tukka ihan sekaisin!!! Ihan pikkaisen on hiukset taas kasvaneet!!! Vaikka olen käynyt jo kerran kampaajallakin!)

 PS. kävin pitkästä aikaa lukaisemassa blogeja ja hirmuisesti on kyllä jännitystä ilmassa. Toivon, että kaikki arvot tuppaa putoomaan normaaleille tasoille, kaikista kuvatuksista saadaan vain huippukuvia ja kaikki s-alkuiset sanat jätetään jonnekin pusikkoon ihan ittekseen. Arvaattekin, että mulla on kaikille teille nyt miljoona peukkua pystyssä, ihan aikuisten oikeasti. On tää tyhmä tauti pentele, kun aina saa olla varpasillaan ja varuillaan... aina saa pelätä sitä pahinta! Höh. Mene pois s-sanalla alkava pirulainen. Nyt-heti-mene-jo, sanoo Sanna!