Jeeeeee! Nyt alkoi pirskeet hetkeksi. Blogin kävijämäärä lähenee 40 tuhatta, ihan näinä päivinä pitäisi täyttyä tuo hurja summa.

Monesti olen miettinyt, että kannattiko laittaa blogia pystyyn ja höpötellä kaikkea omasta elämästään... monesti olen tullut siihen tulokseen, että kyllä on ollut aihetta. On ollut paikka, johon purkaa ajatuksiaan sairastumisen keskellä. Paikka, johon purkaa apinanraivokohtauksia, iloja, mököttämisiä ja kaikkea niitten väliltä. Niin paljon olen saanut tukea ja saan edelleen, kiitos. Toivottavasti olen myös osannut antaa teille jotain.

Kunnon pirskeissä pitää olla myös "lahjoja". Hih, mutta ihan ilmaiseksi niitä ei saa. Pidetään siis arvonta ja samalla pieni kuluttajakysely. Minä kun väkerrän noita koruja hullunkiilto silmissä, niin päätinkin tänään kysellä:

mikä korutyyppi on mieleisin? Eli voit kuvitella korun muun väriseksikin, mutta minkälaista korua pitäisit itse mielelläsi?

Tässä 12 vaihtoehtoa

1) Pääkallomeininki                                           2) Pidempi koru helmien kera

3) Helmi-solmu-yhdistelmä                                        4) Kukkasin

 

5) Suurta ja mahtavaa                                          6)Kupera kastanja  7) iso pyöreä rei'än kera                                       8) Syrän 9) Piiiiitkät helmet                               10) Syrän sykkyrällä taikka vinksallaan 11) Länkkärisaluuna ruusut                                           12) Läpyskä

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 13.6.2010 ja palkintona 30euron arvosta tekemiäni koruja. Palkinnon voittaja saa siis vaikka tilata haluamansa tilaustyön :)

OnNea arvontaan!!