Onhan ollut vuorokausi, eikä niin mukava sellainen. Töitten jälkeen lähdin raahaamaan lainaamaani myyntitelttaa Vantaalle ja sieltä piti sitten körötellä kotia. Ukko-Kulta soitteli matkan varrelta ja kertoi, että oli alkanut aivan mieletön päänsärkykohtaus (Ukko-Kulta on ollut nyt vkon saikulla, kun päätä on särkenyt taukoamatta). Nyt kuitenkin kohtaus oli ollut rajumpi ja kaikki lääkäreitten antamat aikaisemmat reseptilääkkeet relaksanteista kipulääkkeisiin oli jo otettu, ei auttanut. Ukko-Kulta kyytiin ja kohti tuttua Lohjan päivystystä. Sinne sitten makuupaikalle seurantaan ja paremmat kipulääkkeet kehiin. Minä vietin sitten odotusaulassa aikaa lukemalla kaiki lehdet ja katsellen vaihtuvaa potilaskuntaa... Iltakuudesta yhteen yöllä. Yöllä meille sitten ilmoitettiin, että Ukko-Kulta jää nyt sitten tarkkailuun, sillä päänsärkyä ei saatu taltutettua pakarapiikeillä ja verenpaineetkin olivat pahimmillaan luokkaa 196/135...

Lähellä puoli kahta olin siis kotona ja todella väsynyt siis. Laitoin tälle perjantaina töihin tulevalle perehdyttäjälle (joka oli minulla kakkosena aikonaan, eli tuttu siis), että jos tulisin hieman myöhemmin töihin, niin saisin edes vähän nukuttua. Onnistui ja sain siis nukuttua jopa puoli kahdeksaan. Ukko-kulta pääsi onneksi tänään jo kotia, sillä pään magneettikuvassa ei onneksi ollut mitään ihmeellistä. Sairaalan ensiapupäivystyksessä särky saatiin tainnutettua suoraan suoneen annettavalla kipulääkkeellä ja niillä pakarapiikeillä. Nyt on sitten kassillinen uusia lääkkeitä kotona ja toivotaan, että pikkuhiljaa alkaa vaikuttaa!! Jotenkin mieleeni tulee viime kesäinen oma päänsärky-episodi, joka kesti 2 viikkoa. Edes pahimmalle viholliselle en toivoisi päänsärkyä pitkäksi vaivaksi, niin inhottavaa se on!!

Töissä oli kiva päivä. Saatiin nauraa vedet silmissä kaikkea hassua tämän "perehdyttäjän" kanssa ja tehtiin tietysti töitäkin!! Kerrankin oikeita töitä tällä viikolla. Nyt pitäisi olla hieman paremmin hallussa nuo työhommelit! Toivotaan ainakin.

Tyhmyysuutiset jatkuivat kotiin tullessa. Ihana ystäväni Raija sai tänään pöhköjä uutisia syöpärintamalla.. Etäpesäkkeitä oli tullut lisää, suurentuneet ja yksi imusolmukekin oli suurentunut. Tyhmyyttä. Munuaissyövästä on kyse ja kolmatta lääkettä aletaan kokeilemaan. Se on muuten jännä miten Raijan ja mun tiet kohtasivat... Tunnen Raijan tyttären jo kaukaa ja olemme itsekin tavanneet ehkä ekan kerran kunnolla jotain 20 vuotta sitten. Nyt jostain syystä pitkästä aikaa, törmäsimme facebookin ihmeellisessä maailmassa viime kesänä. Soiteltiin, kertoiltiin kuulumisia ja Raija oli silloin huolestunut mun pitkittyneestä kuumeilusta. Mun oman syöpädiagnoosin jälkeen varmaankin kuukauden päästä siitä Raijalta löytyi myöskin syöpä. Ollaan me kuulkaa juteltu ja juteltu puhelimessa monet kerrat. Kirottu, naurettu, melkeinpä itketty ja ihmetelty elämänmenoa. Raijasta on kyllä tän matkan aikan tullut tosi läheinen.  Ja nyt tämmösiä uutisia, pentele. Tyhmyyttä ihan maailman suurinta tyhmyyttä. Pöh. Ei voi kun lähettää ziljoona vaaleanpunaista halausta ja positiivisia ajatuksia. Periksi ei perkele anneta, NIH.

Raija joutui sairauden takia lopettamaan liikkeensä ja nyt kuulkaa olisi hurjat alennusmyynnit käynnissä. Käykäähän kurkkaamassa ja shoppailemassa vaikkapa tutulle käsityöihmiselle joululahjat tai sitten vaikka ihan omaan käyttöön!!  Esim.nappeja 10snt kpl, kankaita 5€/m...ym. OMPELURASIA

Huomenna on sitten taasen tohinapäivä. Ensin Vihdin Wuosisatamarkkinat ja siihen kaupanpäälle hieman maailman menoa. Ollaan meinaan menossa Tainan kanssa katsomaan Juutuuta eli U2:sta. Sain viime vuonna päähänpiston sairastuneena, etten ikuna ole käynyt tuollaisessa megakonsertissa asiakkaana, vain töissä..ja sellaiseen minä haluan. Ostettiin sitten liput viime vuoden loppukesästä. En tiedä oliko nämä näitä "tahdon-vielä-elämäni-aikana-kokea-tämän"-juttuja...mutta hurjan mieletön kokemus se varmaankin tulee olemaan! Korvatulpat pitää vain muistaa käydä ostamassa. Juuutuuuuu!! Jeeeee!