Huh. Myssyt viety aamulla Meikkuun ja Naistenklinikalle ja niitä oli kuulkaa hirmuinen määrä!! Viety lisää koruja helsinkiläiseen tatuointiliikkeeseen. Käyty ostamassa kaksi paitaa. Vierailin äitillä pikaisesti ja join kupin kahvia. Kiireen vilkkaa Itäkeskukseen ostamaan koruihin lisää narua ja samalla törmäsin lapsuudenkaveriini= höpöteltiin pikaisesti kuulumiset. Köyttä myyntitelttaa varten kaupasta, muista tankata auto! Ukko-kulta odottaa jo Korsossa myyntiteltan kanssa, joka ei mahtunut minun autooni, aja kiireen vilkkaa Korsoon (30min myöhässä). Etsi myyntipaikka Ankkarock alueelta, pystytä teltta ja kiinnitä painoja mahdollisia myräköitä varten.. Tässä vaiheessa kello 17:00, aamupalan lisäksi ei mitään muuta syötynä, juomavesikin loppu. Ajetaan peräkanaa Ukko-Kullan kanssa tukkuun ostoksille. Muista ostaa paperipusseja koruille!

Huh. Kotona klo 20:00. Tee ruokaa, sillä hirmuinen nälkä. Järjestele korut, pakkaa autoon huomiset festarikamat, tee eväät. Muista laittaa jääkallet pakkaseen, jotta eväät pysyvät huomenna kylmänä. Ala solmimaan sitä narua koruja varten, jotta myynti sujuu vauhdikkaammin. Muista korvatulpat. Muista laittaa aamulla vaatteet päälle, kun lähdet. Aamulla pitäisi olla hakemassa kummitytteli ja hänen äiti klo 9:00 ja sitten kohti suuren suurta Ankkarockia ja myymään koruja niin hirmuisesti!!

Voipi olla, että tällä menolla minusta ei kuulu viikonloppuna mitään. Menossa ollaan aamusta yöhön. Muistuttakaa mua pliiiiiis vielä sunnuntaina, että muistan maanantaina mennä klo 9:00 aamulla töihin... Paikasta minulla ei ole tietoa, mutta menen pääkonttorille, kaipa ne sieltä minut sitten johonkin työntää.

Huh. Ziiiiuuuuuuuh, viuh ja huh-huh. Nyt on hiki. Moi!