Hi-hiiiii.Mun eilisen ja tämän päivän aivojumpan tulokset näkyy tässä. Jipppiiiiii! Sain varmaan eilen raittiinilman myrkytyksen, kun tämä ”jipppiii”-tyyli pysyy vain.

MINÄ MUOKKASIN ITSELLENI VAALEANPUNAISEN BLOGIPOHJAN!!

Ette varmaan olis huomannu, jos en olis kertonut!? Virallisen pohjan koodituksen sain tuolta Tuunarilta, joka näitä pohjia enemmänkin tekee, mutta muokkasin laatikoitten kokoa, tekstien väriä, lisäsin oman kuvan ym. En tätä aikaisemmin ole osannut tehdä, mutta pienellä salapoliisityöllä sain tämän kaiken selvitettyä ja toteutettua. Hi-hiiiii! Kaiken kukkuraksi pelkona oli tietysti, että meikäläisen kokeilujen seurauksena koko blogi ja sen suunnattoman tärkeä historiikki häviää maata kiertävälle radalle... mutta ainakin vielä kaikki tekstit näkyy. Olen niin onnellinen. PipoLätsäMyssyGalleria on myös uudistunut, nyt siis hieno SLIDE-show. Laita hiiri haluamallesi kuvan päälle, niin näet keneltä se on saatu. Mitäs sitä sitten seuraavaksi tekis?

Ai niin joo.. kerkesinhän mä piipahtaa sytoissakin tänään. Nopea piipahdus ja nyt sitten toivonkin, ettei nouse kuume, niinkuin viime viikolla kävi. Mut nousee, jos nousee..sit vaan maataan tämä ja huominen päivä tarvittaessa.

Hih...mun venytetty ”ison pään peruukki” tuli tänään postissa. Koitin tuossa vähäsen sitä taivutella ja mallailla, että miten sitä sitten oikein pitäisin. Haluisin niin siitä hieman torttua tehdä tai jotain kikkuraa otsatukalle. Katsotaan, täytyy hieman kokeilla, niin eiköhän siitä oma tyyli ala löytymään. Toivotaan.

Näyttää kaikella tavalla siltä, että tästä on tulossa sata kertaa kivempi viikko, kuin viime viikolla. Taisin sen mörököllin sulloa viime viikon jälkeen johonkin pussiin ja viskata jorpakkoon?

Lisää tällaisia päiviä, kiitos.