Jaloista ei tänään onneksi löytynyt mitään tukoksia, joten siltä osaa kaikki kunnossa. Hyvä, että tutkittiin.

Olenpas ollut väsynyt tänään. Jo aamusta oli ihan tokkurainen olo ja se on jatkunut koko päivän. Itseasiassa nukuin tuossa "pienet päivätirsat", jopa kolmesta seiskaan.. Puolittaista unta välillä, mutta kuitenkin. Töttöröö olen edelleen tai sitten on pää vain sekaisin päiväunista, kun en sellaisia yleensä ota.

Kävin tänään Lohjalla tapaamassa rouvaa, joka oli tehnyt 22kpl ihania sytomyssyjä, aivan ihania. Yritän huomenna saada kuvattua myssyt ja laitan kuvat teidänkin nähtäväksi.

Tätini patistaa minua käymään psykologilla ja alan itsekin tulla siihen tulokseen, että ehkä sitten kuitenkin tätä syöpä-asiaa olisi hyvä käydä läpi jonkun ammattilaisen kanssa. Jotenkin tuntuu tällä erää kaikki asiat kaatuvan päälle. Töissä ei jaksa, apinanraivokohtaukset lisääntyvät jne. Ja totta puhuen, eihän siitä haittaakaan olisi. Nyt on varmaan se aika, että alkaa käymään läpi sitä sairautta henkisellä puolella ja rankalta tämä näyttää tuntuvan. Löydän itsestäni ihan uusia puolia. Jonkin sortin heikkoutta, jos niin voisi sanoa. Minä en kestäkään ihan kaikkea, enkä jaksa ihan kokoajan kävellä rinta rottingilla ja selkä suorassa. Nyt on menossa jonkin sortin kumarassa kulku ja hitaasti köpöttelen eteenpäin. Unohtelen asioita ja olen jotenkin päättömän oloinen. Menen hakemaan jotain ja unohdan, mitä olinkaan hakemassa. Luen jonkun tekstin ja luettuani, en muista mitään, mitä tekstissä luki. Toissa päivänä maailman helpoin matemaattinen tehtäväkin aiheutti päässä vaivaa töissä, kun laskin ylityösaldoani.. en meinannut millään saada laskettua oikein.

Viikko sitten töissä tapahtui taas kunnon TOP-5 moka. Olin kassalla töissä ja lounas oli juuri alkamassa. Ensimmäinen asiakas, nainen, kysyi minulta, että mistä mahtaa löytyä ketsuppi ja sinappi. Näytin rouvalle paikan ja hän sitten alkoi maksamaan ruokaansa. Rouva maksoi kortilla ja minä sitten kysyin: " Pankki vai sinappi?" Minunhan piti kysyä pankki vai visa... Saatiin kummatkin kyllä nauraa ihan naamat punaisena ja rouva sanoikin, että mielellään sinapilla maksaisi, jos vaan olisi mahdollista. Vaikka juttu onkin hauska, mutta toisaalta se kertoo, että kaikki "muumit ei ole nyt ihan laaksossa" (jes, rakastan tuota ilmaisua. Joku poliisi sanoi sen, Poliisit-ohjelmassa kerran)

Lähden ottamaan rennosti ja lepäämään. Kyllä se väsymys varmaankin lepäämällä lähtee. Toivottavasti.