Meillä on ollut tänään niiiiiiiin kaunista täällä. Arvatkaas kuka on pomppinut Michelin-Ukko-asussa (vaaleanpunaisessa) tuolla pihalla koko päivän?! Tooooosi vaikee arvata varmaankin. On tarvottu kuulkaa pellolla puolen metrin hangessa ja oltu selällään koivukujalla..kun kaatua muksahdin, tasapaino hieman petti, kun niin ihme asennosta otin kuvaa. Vahinkoa ei sattunut, mutta kunnon naurut sain, kun siellä makasin yksinään selälläni. Mitäs lähdin matkaan vaaleanpunaisilla kumisaappailla.. niissä ei tuota talvipitoa oikein ole.

Pellolle kirmasin sitten iltapäivästä auringonlaskun perään ja lainasin Ukko-Kullan pitkävartisia ja huopaeristettyjä metsäkumisaappaita... eipä noilla hai-saappailla olisi sinne ollut asiaakaan, vaikka kuinka vaaleanpunaiset ovatkin.

Valokuvaamisesta on tullut kyllä ihan mielettömän ihana ajanviete. Kunnon kameraa vain tekisi mieli. Täytyy kysyä vaikka alkuun veljeltä lainaksi, niin voisi kokeilla mitä sillä saisi aikaan.

Tämän päivän hyvää on se, että ajatukseni ovat olleet ihan muualla kuin salaisissa suunnitelmissa taikka sairaudessa enkä muuten muistanut ajatella sitä ensi viikon TT-kuvaustakaan. En minä sitä TT-kuvausta muutenkaan stressaa (ainakaan tänään, tulevasta en voi luvata), sillä jotenkin se on tällä erää sellainen päätepysäkki mulle, yhden ajan pysäkki. Sitten katsotaan niitten tulosten jälkeen mihin suuntaan taas lähdetään, eihän tässä muu auta. Mummini sanoi mulle joskus, että elämä on kuin raitiovaunulla ajelu.. pysäkeillä pysähdellään vähän väliä ja ikinä ei voi tietää mitä sieltä pysäkeiltä kyytiin tulee, eteenpäin mennään kuitenkin. Olkoon se TT-kuva yksi ratikkapysäkki ja matka jatkuu taas sen jälkeen, mitä sitten tapahtuukin.

Mulla on kuulkaa selkä ja reidet kipeenä... Sen verran varsinainen urheilupäivä on ollut tänään. Menkääpä itse tuonne puolen metrin hankeen tarpomaan ja kokeilemaan miltä tuntuu. Sai kuulkaa jalkaa nostella ja hyvä niin. Aivan mahtava päivä, ihquuuuuu. Toivottavasti on huomenna yhtä hieno ilma!!

Tässä muutama kuva noin viidestä sadasta, mitä tänään otin. Oli siinä kuulkaa räpsimistä.