HUS-kampanjaa jatketaan: 31.7.2010 asti

( Teksti kopioitu kampanjakaverini Kristiinan blogista)

 

Tätä uutista on tässä muutama viikko haudottu ja säädetty, nyt sen voi julkaista:

Uusi yhteistyökumppanimmen ja tukijamme Sytomyssykampanjassa on TIKATA - ompelun ja käsitöiden erikoisliike Itäkeskuksessa!

Joitakin viikkoja sitten Kristiina sai yllätyspuhelun Mira Merikannolta Tikatasta, hän halusi lähteä mukaan sytomyssykampanjaan. Tuo puhelu oli aivan uskomaton mutta nyt kun kaikki on totta ja toiminta alkaa niin onhan meidän se uskottava, että olemme saaneet todella hienon yhteistyökumppanin ja aivan mahtavalla panoksella. KIITOS Mira!

Nyt valmiita myssyjä voi jättää myös Tikataan. Ja kun jätät sinne myssyn osallistut arvontaan, jonka palkintona on BERNETTE ompelukone! Myssyjä otetaan vastaa heinäkuun loppuun asti ja arvonta suoritetaan elokuun alussa.

Lue asiasta tarkemmin TIKATAN nettisivulta tästä.

Järjestämme myös Sytomyssypäivän, mutta siitä tarkemmin myöhemmin kunhan sen järjestelyt saadaan valmiiksi.

Jatkamme HUS-alueen kampanja-aikaa 31.7.2010 asti. Kesällähän monien tekee mieli tehdä käsitöitä vaikka ei niitä muuten tekisikään, varsinkin virkkausinto näkyy lehtien ohjeissa ja myymälöiden lankahyllyillä, niin nyt hyvä kohde on jo olemassa ja ohjeitakin saatavilla. Mukaan ehtii hitaampikin tekijä. Täällä HUS-alueellahan on sytomyssyjen tarvitsijoitakin todella paljon niin että myssyistä ei voi syntyä ylituotantoa, jokaiselle myssylle varmasti löytyy tarvitsija.

Nyt kaikki innokkaasti sytomyssyjä tekemään ja Tikatan "myssylaatikkoa" täyttämään!

Innokkain kevätterveisin

Sanna, Leenah ja Kristiina