Aamusella trehvattiin Leenahin kanssa Tuusulassa ja pakattiin myssyt autoon. Meilahteen reilu 300 kpl sekä Naistenklinikalle 150kpl. Keski-Uusimaan toimittaja ja valokuvaaja kävivät myös paikalla ja tekivät jutun lehteen.

Ensimmäiseksi suunnattiin painavine kasseinemme Meilahteen Syöpätautien klinikalle neljänteen kerrokseen. Kuvassa Leenah myssykassien kanssa.

Vastassa oli ihania hoitajia ja kahvihuoneessa hieman ihastelimme yhdessä ihania myssyjä.

Hoitajat lähettivät sydämelliset kiitokset kaikille osallistujille. Myssyt ja huivit tulevat ilostuttamaan monen mieltä.

Sitten kipitettiinkin Naistenklinikalle.

Itselleni tutut hoitajathan sieltä löytyi ja juttua riitti. Oli niin ihana tavata heitä!! Myssyjä ihasteltiin sielläkin ja kiiteltiin kovasti. Eräs hoitajista sanoikin, että alkaa kohta itkemään, kun niin ihanasta asiasta on kyse. Kyyneleiltä kuitenkin säästyttiin ja hymykuvia saatiin otettua.

Samantien oli myssyjä laitettu jakoon. Ihanaa! Kyllä tuli kuulkaa ihana olo, kun saimme vietyä myssyjä jo perille saakka. Tässä linkki vielä Keski-Uusimaan juttuun netissä. Siellä virheellisesti toimitettujen myssyjen määrä.. veimme eilen siis yhteensä noin 500 myssyä sairaaloihin.