Tänään oli niiiiiin ihana päivä. Lähdin tänään Espoon suuntaan liikenteeseen, monta asiaa mielessäni. Piti lähteä hakemaan tarvikkeita vihdoin "myyntikojuuni", jota tarvitaan silloin Riihimäki Rockissa parin viikon päästä. Siellä ei ihan tuollaisella vanhalla matkalaukkuteline-virityksellä pärjää. Samalla sain sovittua treffit myös erään rouvan kanssa, joka oli ollut minuun aikaisemmin yhteydessä sytomyssyihin liittyen. Rouvalla oli meinaan myssyjä sellainen määrä, ettei niitä olisi kannattanut laittaa postitse.

Alkuun menin tapaamaan tätä rouvaa. Hän keittikin sitten kahvit ja tekaisi nopeasti ihanat lohileivät ja pullaakin oli tarjolla. Kahvia juotiin kuppikaupalla ja turistiin niitä näitä. Kerettiin kiertää aivan ihana, mahtava puutarha kaikkine palstoineen ja viimeiseksi ihailtiin vielä myssyjäkin. Yli 80 kappaletta myssyjä!!!! Tekijöitä oli neljä kappaletta, hirmuinen määrä! Yks kaks huomattiinkin, että minä olin ollut siellä rouvan kanssa höpöttelemässä ja kiertämässä pihaa 3,5 tuntia!!!!!!! Siis kolme-ja-puoli-tuntia! Aika meni siivillä, se täytyy myöntää. Mikäs siinä, rouva eläkkeellä ja minä sairauslomalla. Ei kiirettä mihinkään ja paljon asiaa ja höpöteltävää. Aivan ihania kultaisia ihmisiä ja niin kaunis piha. Oih.

Espoossa kun olin, niin piipahdin sitten Selloon ruokaostoksille ja katsomaan tarvikkeita sitä myyntikojua varten. Löytyihän niitä, maaleja sun muuta mukavaa. Ja kaiken huipuksi, yllättäen löysin jotain vaaleanpunaistakin...todella yllätys, juu. Siis löysin vaaleanpunaisen rahalippaan. Voitteko uskoa!? Hih, kyllä nyt on hienoa lähteä torille, kun on sellainen lipaskin!! Pakko tulla hyvät myynnit.

Tämä viikko tuntuukin menevän sitten hurjaa vauhtia, sillä huomiseksi on luvattu poutaa ja meinaan pakottaa itseni torille. Ihan tuohon viereen, Karkkilan torille on tarkoitus korujen kanssa mennä viettämään päivää. Keskiviikoksi yritän saada Forssan juhannusmarkkinoilta pöydän, jos nyt millään näin myöhään sinne pöytää saa.. Torstaina lähdetäänkin sitten valitettavasti hautajaisiin Itä-Suomeen, minulle ja Ukko-Kullalle niin tärkeään kesäloma-telttailupaikkakunnalle. Matkaa on yhteensuuntaan yli 400km ja takaisin tullaan myös torstaina, joten ajamista riittää.. noh, hissukseen mennään.

Juhannusta ei siis liiemmin vietetä, paitsi Ukko-Kullan kanssa aateltiin grillailla pihalla ekaa kertaa ja voihan olla, että uuden tikkataulun kunniaksi täytyy ottaa pienet kisatkin!! Saunan ja puuvajan seinältä löytyi hyvä paikka taululle.

Niin ne päivät vaan hurahtelee ja vilahtelee, ettei meinaa edes huomata.