Melkein meinasin jättää turinat tänään vähiin tai siis pois kokonaan. Aivan mieletön ärripurri ihan oikeasti. Tänään työ on sieltä jostain pimeästä paikkaa, mihin aurinkokaan ei osu. Pentele sentään! Koko päivä oli ihan pipari ja nyt puhun siis työpäivästä. Jostainhan se ärripurri on vedettävä.

Penteleeeeeeee! Kyllä nyt täytyy sanoa, että jotenkin sytotostaattien pehmentämät aivot mulla on ollut, kun ennen sairasloman loputtua multa kysyttiin, että otanko tämän projektityön vastaan (ravintolan lopettamisen). Ei siinä kyllä Leinonen nyt ihan järjellä ajatellut... pentele. Tällä viikolla olenkin sitten yllättäen kolme ihmistä.. Kokoni puolesta hyvinkin mahdollista, mutta ihan vain tiedoksi, etten minäkään kaikkialle kerkiä. Enkä edelleenkään osaa jakaantua. Olen ravintolapäällikkö, keittiöpäällikkö ja vielä päälle kassatarjoilija (ja melkeinpä ainut, joka osaa tuossa paikassa käyttää kassaa). Ravintolapäälliköksi meninkin ihan oikeasti, mutta keittiöpäällikkö karkasi talvilomalle ja kassatarjoilija yllättäen kaatui korkokengillä viikonloppuna ja on loppuajan sairaslomalla murtuneen ranteen takia. Juu, ei naurata.

Penteleeeeeeee! Ärripurri, viha, kiukku, meteli, aaarrrgggg, pentele, kukkakaali, hitsiläinen, voihan video, voihan emmentaali. Tänään minua kiukuttaa niin vietävästi, mutta ehkä taas huomenna luonteeni tuntien olen kuin rasvatyyni..... aaaarrrrgggggg! Apinanraivooooooooo!

Nuori Sanna tortun kera... osannut ilveillä jo nuorena

KIITOS JA HEI