Jippiiii. Kaikki on kunnossa. Tämän päiväinen kontrolli on läpäisty puhtain paperein! Jeeee. Lääkärisetä lupasi, että yksi kontrolli kolmen kuukauden päähän ja sitten pidennetään kontrolliväliä neljään kuukauteen, johan on luksusta, mutta olen tyytyväinen. Verikokeet vielä otettiin, jossa tarkkaillaan siis arvoja CA125 sekä AFP-arvo, niiden tulokset saan ensi viikolla.

Mä olen niiiiin väsynyt, huh. Eilinen Tallinan päivämatka verotti omansa, sillä laiva tuli sitten myöhässä Helsinkiin, kun oli hirmuinen myrsky ja untenmaille päästiin vasta puoli kahden aikaan yöllä. Ei vanhat vaan jaksa...vai mitä? (ja siis Ukko-Kultahan tässä se vanha siis on, kun siirtyi tuolle seuraavalle kymmenelle...40-luvulle eilen). Matka oli ihana, hyviä sikareita taasen, Tallinan parasta ruokaa Balthasarissa ja muuten vaan ihanaa yhdessäoloa. Kerittiin vielä sitten raahata legendaarisilla kaljakärryillä pikkuveljen ensi viikonlopun synttäripirskeille hieman juomaakin. Nauratti vain ihan järkyttävästi, kun tuulee ihan myrskynä, lunta tulee vaakatasossa ja lumitilanne on sama kuin Helsingissä..(eli lunta ihan liikaa ja mitään paikkoja ei ole keritty kunnolla aurata) Ja siellä me kaksi pöhköä suomalaista raahataan kaljakärryjä perässämme tuiskussa ja tuulessa... Voi heh sentään. Mitä sitä ei tekis pikkuveljensä puolesta?! Näky oli vain huvittava ihan varmasti, siitä olisi saanut vuoden lehtikuvan :" Viinanhimoiset suomalaiset Tallinnassa".

Täytyy mun myöntää, että oon väsynyt muutenkin. VIHDOIN, kun tuo vessassa ramppaaminen loppui, niin mun pitäisi alottaa taas nuo mun soppahommat. Mutta kun ei, ei nyt oikein irtoo... ei lähde käyntiin. Pentele. Olen niin vihainen itselleni. Tarttis vain ottaa itseään taas niskasta kiinni ja antaa palaa. Mikä siinä voi olla niin vaikeaa? Tekosyitä, tekosyitten jälkeen. Ruoka on vain niin hyvää, minkäs sille mahtaa. Tänään aloitin taas aamuni sopalla ja päätin, että tästä se lähtee. Kaupasta tuli sitten ostettua taas kaikkea ja tuli syötyä kotiin tullessa "oikeaa ruokaa". Voihan soppa soikoon. Huomenna! Pakko alottaa! Ei mutinoita, suu suppuun Sanna. Nyt riitti! Jookos?

Jäin tänään jumiinkin auton kanssa. Meillä ei nyt ole niin paljoa lunta, kun esim Helsingissä, mutta tuo tuuli tuiskuttaa kaikki lumet pelloilta meidän hiekkatielle. Aamusella oli jo hieman vaikeaa päästä asvalttitielle, mutta tiukemmalla kaasulla päästiin uhkaavien lumikasojen läpi. Takaisin tullessa ei ollutkaan niin helppoa. Tätini oli vielä piipahtanut meillä hakemassa vähän tavaroita ja kysyin, että pääsittekö tietä pitkin ihan hyvin. "Juu, ei mitään ongelmaa", täti tuikkasi. Ero vain on siinä, että Tädillä on Nissan Xtrail ja meikäläisellä Toyota Yaris... ei ihan meikäläisen pikkukirppu mennyt noitten tuulen kasaamien lumikinosten läpi.. 200 metriä ennen kotia jämähdin paikoilleni, pohjaan yltävään lumikasaan ja siinä sitä oltiin. Kivasti vielä naapureitten nähtävillä. Ei muuta kun soitto Ukko-Kullalle ja sitten sainkin paikalle pelastuskomppanian traktorin kanssa. Minä sain kyllä köpötellä kotia lämpöseen ja miehet toimittivat auton minulle pihalle. Olisikohan aika ottaa autoon mukaan tuo Roosa Nauhan vaaleanpunainen mini-lumilapio, jonka ostin syksyllä heti kun näin? Tuolla se meinaan verannan seinällä riippuu, enemmän sillä varmasti olisi käyttöä oikeasti autossa. Tästä oppineena..

Huomenna karkaan Lahden suurhalliin megalomaanisille joulumarkkinoille (tai ainakin toivon niin). Korut on pakattu autoon ja minäkin olen suht lähtövalmiina taas kukonlaulun taikka kissanpieremän aikaan. Tulkaahan moikkaamaan!!   Joku kyselikin kommenteissa, että olenko menossa Lohjan menneen ajan markkinoille, en... keskityn nyt talvella vain ja ainoastaan näihin sisämarkkinoihin! Ulkona on ihan liian kylmä!!

Hei ja vielä. Maailman ihanin tapaaminen!!!!!!! Tapasin tänään kontrollissa erään megatärkeän ihmisen! Olipa ihana nähdä ihan livenä!!! Kiva kun tulit moikkaamaan, kun tunnistit! Jeeeeeeeee!