Voi että mua jänskättää. Huomenna alkaa SE Riihimäki Rock, jossa meikäläinen on korujansa kauppaamassa. Huh, että tätä päivää on odotettu. Toivon niiiiiiiiin paljon, että olisi hyvää myyntiä, sillä rahaa ei ole. Työpaikkani sössi palkanmaksun kanssa ja ovat nyt maksaneet minulle liikaa ja kelalta odottelen nyt takautuvasti sairauspäivärahoja. Viimeksi yli kuukausi sitten olen saanut rahaa.. jee. Noh, peukkuja saa pitää, jotta koruja menee kaupaksi.

Telineet tehty ja pakattu autoon. Pöydät testattu ja pakattu. Aurinkovarjo pakattu. KORUT, ai niin joo..tarttis pistää autoon. Teippiä on, nauloja, vaaleanpunainen vasara ja työkalupakki, itselleni tuoli (jos kerkiää istua), juomista (ihan megana vettä), pikkupusseja, talouspaperia, vaaleanpunainen nitoja, kassalipas ja vaihtorahat, vaal.pun pöytäliinat, nimikyltit, vaaleanpunaiset käyntikortit, kartta (että löytää perille)... Naruja koruille (joita olen solminut valmiiksi ihan hirmuisesti), kirja (jos sattuu olemaan aikaa lukemiseen), aurinkorasvaa.. hih ja kaljakärryt (jotta saan tavarat yöllä kuljetettua autolle).

Huh..mitä vielä? Pää on ihan sekaisin. Jos jotain unohtuu, niin sitä ei tarvita ja sillä siisti. Pääasia on, että korut ja vaihtorahat on mukana.

Hiukka BLAAH-päivä ollut tänään. Hirmuisesti olisi ollut hommia, mutta mitään en ole tainnut saada aikaiseksi. Touhottanut vain noita festareita. Jotenkin hullunkiilto silmissä haaveilen, että koruja menee kaupaksi, että saisin hiukka kesälomarahaa ja muutenkin.. oishan se nyt oikeasti kivaa, jotta omat korut tekis kauppaa. Ainakin potentiaalista porukkaa siellä pitäisi olla.

Arvatkaa muuten, mitä tässä konkurssissa vielä kävi?! Pentele, että mua pänni. Soitin eilen Ukko-Kullalle, että käy ostamassa mulle yhden pöydän lisää ja aurinkovarjolle sen "painojalan". Olin eka miettinyt, etten osta, kun rahaa ei ole.. että teen sen painonkin varjolle itse jostain sementistä ja ämpäristä, mutta sitten järki käteen: missä välissä? Millä sementillä? Ukko-Kulta kävi ne EILEN ostamassa ja TÄNÄÄN napsahti mainoslehtinen postilaatikkoon, missä ne    #?(%?#(&¤:n    tavarat oli puoleen hintaan.. Ai vähänkö meinasin tuikata tuleen koko mainoslehtisen!!!!! Jep, näin meillä... PUOLEEN HINTAAN!!! Pentele!! Noh, oli mikä oli. Niitä tavaroita tarvittiin ja ne on ostettu. Sillä siisti.

Nyt lähden pakkaan loput tavarat autoon, jotta se on lähtövalmiudessa heti aamusta. Pitäkäähän isoja peukkuja, jookos?! Myyntiaika muuten huomenna 16-01 ja lauantaina 14-01... hiukka menee yötöiks. Lupaan ottaa kuvia. Hih ja laittaa teillekin niitä näytille joskus.