Päivän hyötyliikunta ja hyvä työ on nyt suoritettu. Minä tein sen!! Lumityöt meinaan!! Ja koko pihalta!!! (katsotaan sitten miten illalla tai huomenna huutelen ja tuuletan, jos on paikat kipeenä taikka selkä jumissa...) Vilahtihan siinä 1,5 tuntia kuin siivillä. Mukanani urakassa oli David, Ukko-Kulta sai levätä sillä aikaa kotona (David= David Cook, amerikkalainen laulaja mp3-soittimella). Onneksi Ukko-Kulta on jo tottunut, että teen paljon hommia tuon Davidin kanssa, eikä ole yhtään mustis. Tänään olin kyllä onnellinen siitäkin, että naapurimme ovat suht kaukana meidän pihalta, sillä David kirvoitti minua laulamaan lumikolan kanssa ja välillä Ukko-Kultakin naureskeli ovelta minun toimilleni, kun laulu raikasi niin lujaa... ja kaikkihan me tiedämme miten ihanalta kuullostaa laulu, varsinkin jos on kuullokkeet korvissa... Hmmmmm, ei varmaan niin hyvältä. Voi naapuri parat, jos olisitte olleet lähempänä. Ja voi naapuriparat, jos teillä olis näköyhteys, olisitte sokaistuneet koko vaaleanpunaisesta asusteestani. Lumikola oli valitettavasti musta, niitä ei ole löytynyt oikean värisenä.

Sain tänään yllätyspuhelun, joka sai minut kyllä todella hyvälle päälle. Puhelun soitti rouvas henkilö, johon tutustuin niinkin kivoissa merkeissä kuin syöpähoidoissa. Moneen otteeseen oltiin samana päivänä hoidoissa ja istuttiin vierekkäin. Siinä kerittiin keskustella basilikan kasvatuksesta keittiönpöydän hankintaan saakka. Tämä rouva on taistellut munasarjasyövän kanssa jo 10 vuotta ja oli viimeisen kerran kun nähtiin lopen uupunut hoitoihin ja niissä ramppaamisiin. Nyt kun vaihdettiin kuulumisia, niin me molemmat olimme saaneet hyviä uutisia. Hänelläkin oli taas tilanne rauhoittunut ja oli päässyt kontrolleihin. Kuulemma pitkään hänen ei tarvinnut aina kontrolleissa käydä, kun oli taas uusinut.. taisi olla 1,5 vuotta pisin tauditon aika. Pikkaisen yritin tälle ihanalle rouvalle kylvää kevättä rintaan ja saada kivempia asioita mieleen. Olipa kiva uutinen, jotta hänellä oli kaikki hyvin. Muistan kun viimeisellä hoitoviikollani etsin häntä osastolta, sillä tiesin, että hän on samaan aikaan hoidossa.. enkä löytänyt häntä. Ihan päivän kivoin tai viikon kivoin juttu, että sain tämän puhelun.

Postikin toi tänään paketin.. kyllä mua nyt hemmotellaan. Ihanuus pellavainen keittiöliina ja vaaleanpunainenkin vielä, putkahti laatikkoon täysin yllätyksenä. Ihana, kiitos lähettäjälle. Tiedät kyllä. Mihin mä joudunkaan näitten kaikkien vaaleanpunaisten asioitten kanssa?! Ukko-Kultakin oli muuten vinoillut putkisille maanantaina, kun vaihtoivat samalla täällä ollessaan meidän keittiön hanan, jotta ei sattuis olemaan vaaleanpunaista?! Putkiset olivat hieman ihmetelleet.. Mutta varmaan eivät yllättyneet, sillä keittiöhän on minulla vaaleanpunainen, joten olisi sopinut hienosti. Ei tullu pinkkiä hanaa..onneks, se olis varmaan maksanut taas miljoonan.

Ruokavaliosta sen verran, että lujana ollaan pysytty ja mukavaahan tämä on. Aamut alkaa suppilovahveromunakkaalla ja punakaaliraasteella sekä tietysti kahvia monta kuppia. Mittanauhallakin ottelin eilen mittoja, sillä tämä VHH-ruokavalio tekee välillä niin, että paino ei joskus jostain syystä laske, mutta sentit katoo. Luojan kiitos, yksi mittanauha riitti...huh. Olihan universumin järkyttävimpiä lukemia ja jätänkin ne ihan omaan tietooni.. Laittelen kyllä mielelläni sitten teille myöhemmin edistymisen merkkejä.

Huh. Nyt mä lähden kuulkaa suihkuun ja sitten täytyykin tehdä jo ruokaa. Lumihommat oli kyllä aivan sairaan kiva tehdä. Kolaamisessa ei ollut mitään, mutta kun nuo kinokset on niin korkiat, mihin lumet pitäisi kipata.. se teki tiukkaa. Enkä todellakaan ole mikään mansikanpoimija, pituutta löytyy 183cm. Taitaa kuulkaa lihakset olla ihmeissään tämän päiväsestä liikkumisesta. Ihan terve meininki.

Ps. Ukko-Kulta alkaa paranemaan. Tänään ei ole ollut yhtään ”vuotoa”. Hih.