Tämän päivän kirjoitukseni otsikko kertonee kaiken.

Eilen illalla kahdeksan aikaan alkoi kuumeen räjähdysmäinen nousu, kera kunnon horkan. Vajaassa tunnissa kuumetta oli se 38. Kiltisti taas grammanen paratabsi naamaan ja kaikkien kotoa löytyvien vilttien ja peiton alle tärisemään. Hassua tuo tärinä..tuntuu, että sisuskalut pitäisi omaa rumpukonserttoa, eikä sitä voi millään lopettaa. Hassua, mutta niin inhottavaa. Sellaista sisäistä tärinää, kunnon tutinaa. Aamusella kun heräilin olo oli kuin joku olisi minua koko yön hakannut. Kaikki paikat kipeenä ja jäykät. Väsyttää.

Olin päättänyt, että nukkuisin tämän päiväisen hoidon ajan, mutta en siihen sitten pystynyt. Sen verran kivat naapurit minulle sattui... Turinaa riitti. Minua kyllä väsytti ja välillä lupsahtivat silmätkin kiinni, mutta hyvän jutunjuuren kuullessani, liityin mukaan turinoimaan. Oli kivaa.

Taksilappukin tuli tänään ihan pyytämättä, en tiedä mitä ne siellä eilen sekoili. Toivottavasti tuosta aiheesta ei tartte päänvaivaa enää ottaa.

Väsymys vaikuttaa jännällä tapaa muutenkin. Hermostuu herkemmin ja ei jaksa (kas kummaa) olla niin positiivinen. Täytyy kertoa pari juttua, mistä meinasi mun pää haljeta tällä viikolla.. Mähän kävin viime viikolla hammaslääkärissä paikkauttamassa pari hammasta. Paikkaukset meni ok, hinta aivan hirveä ja käynnin kesto oli jopa 20min. Tuli mieleeni, että ompas tehokasta hommaa. Huomasin sitten jälkeenpäin, että hammaslääkäri onkin ”liimannut/paikannut” kaksi hammastani yhteen, eli en saa hammasväliä putsattua. Se siitä tehokkaasta 20 minuutin käynnistä, jos noin hutiloidaan.. Nyt sitten odottelen seuraavaa käyntiä, jossa tämä virhe korjataan. Tänä aamuna sitten hampaitani harjatessa, minulta irtosi paikka hampaasta. Voi perskutarallaa! Ensin tippuu hiukset ja nyt alkaa tippumaan jo paikatkin hampaista ja osa hampaista liimattu toisiinsa kiinni. Mitäköhän vielä? Alan murenemaan pala palalta... ei sentään. Pännii vain, kun kaikki tapahtuu taas samaan syssyyn. Ja kaks kynttäkin on menny katki. On tää tätä taas, turhista valitan. Pistetään tän väsymyksen piikkiin. Onneks ollaan jo tällä viikolla yli puolivälin hoidoissa!

S-o-h-v-a-a   k-o-h-t-i