Höh. Tässä tulos sitten kun alkaa lipsumaan. Viikot menee ihan loistavasti sopilla, mutta kun viikonloppu iskee, niin jo alkaa tekemään mieli kaikkea kivaa: lihaa, punaviiniä...nam. Alkaa näköjään olemaan tuo laihdutuskin pienellä lomalla, kun OIKEA lomakin lähestyy hirmuista vauhtia. Alkaa jo oikeasti kohta olemaan matkakuumetta.

Elvari jaksaa olosuhteisiin nähden hyvin. Loikoilee ja naatiskelee rapsutuksesta. Syö, pissii ja nukkuu. Niin nuo meidän muutkin kissat tällä hetkellä tekee, joten ei mitään erikoista. Varsinkin kun tuo lumimyräkkä lähestyy ja ulkona tuulee ihan hirmuisesti, kukaan kissoista ei edes harkitse pyytävänsä päästä ulos :)

Tänään on megakiva päivä tiedossa. Meillä on trehvit vanhojen, ihanien työkavereitten kanssa. Mennään syömään ja höpisemään oikein kunnolla. Jippppiiiiiiii!!! Ihan maailman paras työpaikka oli joskus tuo ihana hotelli, jossa tänä iltanakin nähdään toisemme. Vielä tässä harkitsen, että syönkö soppiani vain vai rohkenenko ottaa vaikkapa salaatin? Ehkä se kaatuu tuon salaatin puolelle... Toivotaan ettei tämän päivän lumimyräkästä oikeasti tule ihan hirmuista, sillä kotiakin pitäisi päästä illalla!!

Viimeiset ulkomarkkinatkin lähestyy.. Tampereen maalaismarkkinat 12.-13.11.10 Hämeenkadun tuntumassa. Milläköhän ihmeelle saan telttani pysymään kasassa, jos tuulee näin paljon? Hhhhhhrrrrrrr ja kylmäkin on jo valmiiksi. Jos en olisi maksanut ennakkoon tuota torimaksua, niin en varmaan lähtisi ollenkaan, mutta kaipa se on mentävä. Tietää vain sitä, että torstai-perjantai yönä on herättävä jo ennen kissan pierua ja ajettava kohti Tamperetta... herätys on luultavasti jo klo 3-4 aikoihin. Ei ole tervettä?!?! Kai? Noh, sieltä kun selviää, niin ollaan jo melkein lentokoneessa. Jeee!

Tämän viikon tulos: PPP-projekti +0,4kg  YHT. -14,4kg/ 5 vkoa. Ihka ensimmäinen plussaviikko.... pöh! Mutta en jaksa stressata, niin hyvin on mennyt muuten. Niskasta saa ottaa kiinni kunnolla, kun palataan matkalta!