Iiiiiikk, mikä ihana korupäivä takana. Sain tehtyä sen lupaamani ziljoona korua, ainakin melkein.

En nyt hirmuisesti tehnyt mitään uutta... hirmuisen kasan suosittuja "tassukoruja", olkoot nyt sitten vaikka Elvarin tassuja. Tuo fimotaikina on kyllä niin ihanaa!! Uutena värinä on mukana KULTA ja voi vitsi miten makeita koruja siitä sai tehtyä mustan kanssa!!! Mahotonta!! Olenko hieman jäänyt jumiin tähän?!?!?

On kuulkaa foliollekin tullut käyttöä korujen teon kanssa. Ostin meinaan kerran tukusta kunnon satsin foliota, 500m.. sellaisen ravintolapakkauksen. Tuolla se on kaapissa pölyttynyt, ei ihan kotikäytössä sellaista määrää mene. Nyt kuitenkin suojaan aina taikinat foliolla, jotta pysyvät suht kosteina. Foliota on siis mennyt aikas hyvin, kohta saan varmasti ostaa uuden rullan. Hih, entinen on kestänyt vain noin 10 vuotta :)

Huomenna olisi taas viikottainen sienireissu edessä. Hieman pelottaa, sillä mukaan tulee lapsuudenystäväni Mia ja hän haluaa ehdottomasti tuollaisen tädin suunnitteleman hirvikärpässuoja-asun päälle. Jään vain miettimään, että joudunko huomenna kahden avaruusnunnan vaiko kahden jättiläispupun kanssa sieneen. Noh, toivottavasti tulee sieniä ja kyyt pysyy loitolla, se on tärkeintä!!

Onkos kukaan bongannut jo uusia Roosa Nauha tuotteita kaupasta!? Minä oonkin!!! Mun vaaleanpunaisen tavaran tutka ei koskaan petä ja ensimmäiset tuotteet löysin jo! Jippppiiiiii, nenäliinat ovat ainakin palanneet markkinoille, samoin on tulleet lautasliinat ja vessapaperi. Ne nenäliinat on ihan mun suosikkeja, vaikka ovatkin ihan normi valkoisia, pakkaus vain siis vaaleanpunainen. Viimeksi ostin heti nähtyäni 6 pakkausta ja itseasiassa ne loppui juuri. Ostin sitten heti useamman paketin, jotta on varalla. SITTEN, jokaisessa autossahan tarttee olla lapio ja skarapa. Voin kertoa, että tänä vuonna niitäkin saa vaaleanpunaisena ja siis Roosa Nauha kampanjan hyväksi. Jeeeee!! Siis pieni lumilapio autoon...ei mitään jättiläislumilapiota! Hmmmm, jättiläislumilapio olis kyllä tosi kaunis myös vaaleanpunaisena!  Arvatenkin minulta löytyy sitten tuo lapio ja skrapakin jo talven varalle autosta. Muita tuotteita ei ole vielä näkynyt..

Tuosta vaaleanpunaisesta hömpöttämisestä vielä. Näin pari viikkoa sitten jotain aivan ihanaa kaupassa. Siis niinkuin niin söpön värinen vaaleanpunainen läppärilaukku oli tarjolla ja se oli viimeinenkin vielä. Pakkohan se oli ostaa. Pahoja puolia tässä oli vain se, että meillä on jo läppärilaukku ja pieni paha se, että siihen vaaleanpunaiseen ei edes mahdu tämä meidän jättiläppäri... Oliko siis viisas ostos? Kysynpä vain!? Sanoin Ukko-Kullallekin, että siitä tulee mun "bisnesnainen"-laukku, kun saan näitä koruja enemmän myytyä. On se kyllä hieno. Sitten vielä taasen ihmetellään, että miten meillä voi olla niin paljon tavaraa..... justiinsa niin.