Meinasin taas kirjoitella, että löhötessä on tämä päivä hurahtanut, mutta.... tarkemmin ajateltuna, olenhan minä väsäillyt. Sain kaikki korut tehtyä, joita oli tilauksessa. Lakkausta ja naruttamista vaille valmiina ovat. Piti hiukan siivotakin, sillä alkaa ottamaan pannuun tämä sotku. Onneksi sentään on luvattu sateisia kelejä, niin ehkä saa vähän enemmänkin siivottua. Toivotaan...

Eilen piipahdettiin Meikussa ja Naistenklinikalla taasen. Kävimme Leenahin kanssa hakemassa Tikataan viedyt myssyt ja niitä olikin kertynyt huima määrä. Nyt on toimitettu KAIKKI meille tällä erää saapuneet myssyt eilen sairaaloihin. Tällä hetkellä kampanjaan saapuneiden myssyjen määrä on 1202 kpl. Meilahteen on toimitettu 872kpl, Naistenklinikalle 310kpl sekä Lohjalle Hiidenopiston toimesta lahjoitettu 20 kpl. Aikasmoinen määrä vai mitä?! Nyt on tietysti hieman orpo olo, kun ei ole yhtään myssyä varastossa, mutta toivotaan, että kesän aikana jaksavat ihmiset vielä osallistua, niin saamme vietyä lisääkin. Hirmuinen kasa tuli otettua kuvia, laitan ne viikonlopun aikana tänne esille.

Aamusella en sitten tänään lähtenyt mihinkään torille, kun oli hieman pilvistä ja sadettakin oli vähän luvattu. Hyvä niin, sillä puolen päivän aikaan alkoi satamaan ihan hyvällä tahdilla täällä. Olisi ollut märkää Sannaa ja koruja... Jotenkin tyhjä pää tänään. Johtunee varmaankin ruuan puutteesta. Tein tuossa muutaman tunnin koruja ja huomasin, että olen syönyt vain aamupalan tänään. Ukko-Kulta lähti saunaan ja lupasin laittaa ruokaa. Oletteko muuten tietoisia, että kyllä ne naiset on käteviä?!? Samaan aikaan kirjoittaa blogia ja tekee ruokaa... hhhmmm. On meistä moneen hommaan samaan aikaan.

Tänään mulla oli taas kaveri korujen teossa mukana. Elvarista on tullut mun korukaveri, siinä se nukkua möllöttää tuolin päällä, johon olen hesarin laittanut. Henkistä tukea varmaankin antamassa!? Tai sitten Elvari tekee sen raskaan ajatustyön ja mä toteutan.. niin sen täytyy olla.

 Muistathan osallistua BlogiPippaloihin