Mikään ei voita tahattomia päiväunia pihalla!! Juuri heräsin sellaisilta meinaan.

Viikonloppuna oli hulinaa ja vilskettä, yöunetkin jäi hieman vähiin. Auton starttasin perjantaiaamuna kohti Riihimäkeä jo kahdeksalta ja nokka kohti festareita korujen, pöytien ja upouusien itsetehtyjen telineitten kanssa. Perjantaina oli yksinäni myymässä koruja ja kiirettäkin välillä piti. Ihanan innostuneilta ihmiset tuntuivat, kun kerran oli myynnissä ihan uniikkia käsityökorua! Ehkä hieman voittaa nuo aasian metallikorut (?!), ainakin osalla ihmisistä on sellainen mieli. Perjantaina pääsin nukkumaan klo 2 yöllä ja siis koko piiiiitkä päivä tuli vietettyä Riihimäki Rockissa.

Lauantaina mukaan tuli ihana ystäväni Taina ja herranjestas, mikä myyntitykki sieltä paljastuikaan!! Hih! Ja meillä oli niin hauskaa! Taina putputti junalla Riihimäelle ja treffattiin yhden aikoihin päivällä. Kotona olin Vantaan kiepin jälkeen puoli neljän aikaan yöllä. Jotta päiväunet siis maistuivat tänään!! Lisämyyjästä oli ihan hirmuinen apu, sillä yhden ihmisen pysähdyttyä kojulla, siihen tuli jostain syystä aina vain lisää ihmisiä. Kun meitä oli siinä kaksi, niin saatiin heti kontakti ihmisiin ja kerrottiin koruista lisää.

Ihan tavoitteeseeni ei päästy, joka oli sata korua..mutta päivät oli aivan ihania. Kaikki rahat tuli tarpeeseen, sillä tilillä on tai siis oikeastaan ei ole rahaa ja säästöihin en halua koskea. Noin 90 korua tuli myytyä ja se oli ihan huippua! Mutta kaikista ihaninta oli nähdä kyllä korut ihmisten kauloilla! Sitä fiilinkiä ei voita mikään!!!!! Kaikista parhaiten jäi mieleeni tyttö, joka osti "neiti pääkallo"-korun (helmiäisvalkoinen pääkallo, millä vaalpun rusetti otsalla). Tuijotti jo kaukaa sitä korua, muttei päässyt lähemmälle, kun edessä oli ihmisiä. Osti korun ja tuli vielä jälkikäteen kysymään, että onko se koru ihan oikeasti sitten ainut laatuaan. Sanoin ja lupasin, että toista sellaista ei ole, eikä tule. Uniikki, mikä uniikki. Tyttö oli niin onnellinen!! Neiti pääkallo sai siis ihanan uuden kodin!!

Aikaisemmin muistin tarkalleen, mitä koruja minulla oli jäljellä, vaikkakin koruja oli yhteensä 735 kpl , kun laskin ne torstaina. Nyt tämän viikonlopun jälkeen, en muista enään mitään, sellainen hulina välillä kävi. Telineetkin toimi hyvin, aurinkovarjo suojasi täydeltä paahdolta, sillä kelit olivat mitä mahtavimmat. Ihan superkivanastamegamagee viikonloppu. Jeeee!!

 Tainalle super kiitos!! (harmi, kun ei otettu yhteiskuvaa kojulta!! Seuraavalla kerralla sitten, niitten pinkin ja vihreän peruukin kera!! Kumpikohan peruukki mulle tulis?!

PS. ihan pikkaisen siis niitä "terapiakoruja" on tullut tehtyä!! 735 kpl.... hih, ihan kreisiä!!! Toivotaan, että ne on auttanut mua pahimman yli