Tää on taas näitä päiviä.

Kannattaisi olla poissa koneelta ja olla kokeilematta tai opettelematta uusia asioita, joita ei tällaisena päivänä kuitenkaan opi, eikä saa siis tehtyä.          --->Yritin opetella ”hienoa taitoa”, jolla saa nimettyä esim. blogiin lisättävät linkit oman nimisiksi.. EIPÄ ONNISTU, mmmmrrrrr. Tää tietokone lentää ihan kohta tuonne pellolle, prkle. Mä en nyt tajua!!!!!!!! Millä mä nyt mainostan tuota sytomyssykampanjaa, kun en osaa ees linkkiä taikoa tuohon viereen....

Kannattaisi olla siivoamatta, sillä kaikki mihin kosket hajoaa tai tulee vain sotkuisemmaksi tai likaisemmaksi. --->Joten en siivoa enään yhtään, etten riko jotain.

Kannattaisi piiloutua oikeasti sinne peiton alle ja olla siellä koko päivän.        ---> Ihan kohta menossa.

Kannattaisi jättää viikon punnitus väliin, sillä kuukautiset (jotka ilmestyivät taas jostain...ihmeestä viikon myöhässä) nostavat painoasi ainakin sata kiloa. ---> Mistähän ne taas ilmesty. Voi video. Hormonit jyllää nyt jostain syystä ihan tuhatta ja sataa. Sanoin Ukko-Kullallekin, että tekisi vain mieli itkeä, kiroilla, paiskia tavaroita, syödä suklaata, olla, yksin, pah! Ja viikon painonpunnaustulos siis plussamerkkinen... saamarin menkat. Menkää pois! Älkääkä ikinä tulko takaisin. Enkä todellakaan syö suklaata!

Kannattaisi oikeasti olla nousematta sängystä, sillä huomaat, että jalat ovat vieläkin kipeät Ruotsin reissusta. --->En kävele enään ikinä??

Kannattaisi olla muutenkin hiljaa, sillä tänään pitäisi olla kivaa, kun on ystävänpäivä.---> Mutta tulin kuitenkin tänne omaan blogiin kiukuttelemaan apinanraivolla.

Kannattaisi... niin..Ehkä tänään ei kannata oikeasti tehdä mitään. Menen viltin alle, enhän mä siellä ole ollutkaan pitkään aikaan. Katsotaan, koska jaksan tulla sieltä pois.