Tämän päivän turinat koskevat yllättäen hiuksia. Hih! Nyt hienoja esimerkkejä siitä, kuinka saada lyhyestäkin tukasta monenmoisia tyylejä. Kiharrinta taikka suoristusrautaa ei ihan vielä tarvitse, mutta... eiköhän kohta tuokin aika koita. Jos te ette huomaa eroa, niin ainakin mulla oli kivaa tänään kuvia ottaessa.

1) Tukka sikin sokin

2) Wet look- Märkätyyli

3) Työjakaus

4) Punk-rakkari

Hih! Hassun hauskaa. Olen ollut tapani mukaan aikas touhutäti tänään (-kin). Jääkaapissa odottaa huomisia synttäreitä varten maailman paras ja kaloripitoisin suklaakakku. Oheistuotteena vahingossa syntyi myös kääretorttu, sillä yhdessä vaiheessa kakkua tehdessäni, keskittyminen herpaantui ja sotkin yhteen munat ja sokerit, vaikka ne piti siis olla erikseen.. Miksi niitä siis pois heittämään.. tein ylimääräisenä kääretortun. Hih ja nam sillekin.

Jottei touhotus siihenkään loppuisi, niin pakkohan mun oli tehdä niitä fimoja.. DING-DONG ... Koskahan mä näin paljon koruja saan pidettyä?! Täytynee laittaa myyntiin. Nyt lähden sohvalle pötköömään, Ukko-Kullan viereen ja otan ansaitun lasillisen argentiinalaista punaviiniä.

Tämän päivän korusaalis vielä esille..tietenkin.