Tämä päivä on pakottanut touhupepunkin ihan sängyn pohjalle. Huh huh Heijaa. Viime yö meni valvoessa, kun oikea käsi kipuili ja puutui vähän väliä. Ainakin kolme kertaa nousin ylös istumaan, jotta veri alkaisi kiertämään kädessä. Ihme homma. Lapaluitten kohdalla tuntuu olevan joku paikka todella jumissa tai sitten jossain muualla oikealla puolella. Yöllä jo otin Ukko-Kullan Sirdaludia (lihasrelaksanttia), mutta eipä ainakaan hirmuisesti tuntunut auttavan. Buranaahan olen vedellyt jo melkein viikon ajan tuon lonkan takia ja siitä ei ainakaan yhtään mene käsikivun avuksi. Lonkkaan on kyllä onneksi auttanut.

Huonojen yöunien jälkeen, koko päivä on mennyt ihan harakoille. Nukkunut olen vähän väliä ja lisää sirdaludia olen ottanut. Johtuisikohan sitten siitä, että tuo lääke on kolmiolääke, kun simahdan heti välittömästi?! Ei tullut tehtyä koruja tänään, eikä siivottua. Ehkä hyvä niin. Mutta tuo penteleen särky ja puutuminen täytyy kyllä selvittää, mistä se johtuu. Eihän näin voi jatkaa, että yöt menee valvoessa. Käden päällä en missään nimessä makaa, joten siitä ei ole kyse. Sen verran olen nyt saanut asiaa tutkittua. Hartioista taikka lapaluun seudulta se on nyt kotoisin..

On se jännä, että nyt on kokoajan jotain "sairastamista". Elämä ennen syöpää oli terveempää, minä en oikeastaan ikuna ollut kipeänä... Ikinä en saanut edes kunnon flunssia taikka kuumeita kausiflunssa-aalloissa. Nyt tuntuu, että vähän väliä on jotain, mistä natista..vaikka ei tarttis natista. Jep, ei parhaimpia päiviä tänään ja JUU, lepään, lepään. Olenhan touhottanut ihan tarpeeksi, ehkä tuo kroppa huutaa, että PYSÄHDY hetkeksi!?

LISÄYS klo 19:01, sori tämä natina. Huomaa vain itsekin kuinka tärkeitä on kunnon yöunet. Jos kivun taikka puutumisen takia nukkuu huonosti, niin näköjään megamöllöttää sitten koko päivän. Höh.