Tulin vain nopeaan moikkaamaan. Silmät ovat juuri ja melkein teipattu maalarinteipillä auki, sillä ne hädin tuskin pysyvät auki. Juuri tulin taas kotia töistä..vastahan sinne menin hieman ennen seiskaa. Ollaan jo melkein lopussa, huomenna viimeinen kiire, kova, hurja päivä vielä ja sitten se ravintola on kiinni. Huh. Mielessä jo hieman helpottaa, mutta hulinata huomenna vielä tiedossa.

Ainakin ziljoona asiaa tekemättä omassa elämässä. Ziljoona sytomyssykuvaa odottaa julkaisemista tuolla sähköpostissa... Kymmenisen korua on tilauksessa (jipppiii!!*) ja kaikkea muuta kivaa. Millään ei ole niin hoppua, mutta ne myssyt kyllä hieman harmittaa. Kyllä mä ne laitan vielä tässä lähiaikoina esille. Anteeksi, kun olen ollut hidas tämän suhteen. Enkä ole teidän kommenteihinkaan kerinnyt vastailemaan, sorry! Mutta luen ihan jokaisen, tiiätte kyllä!

Aaaa-tuuti-lul-laa, väsyttää ihan sikana, megana, hirmuisesti, suunnattomasti, miälettömästi, hurjasti, maailman eniten, sairaasti, hih. Suihkuun, syömään ja nukkumaan nyt-heti! Hyviä unia, ravintolan lopetus kuvia ..